puma


PARKINS TEKI VOITTOMAALIN

Kiffen – MPS 1-0 (1-0)

Kiffen pelasi kauden toisen kotiottelunsa 13.5. Talin hallissa keinonurmella. Kaupungin ulkoiluvirasto ei vielä päästänyt pelaamaan Töölön Pallokentälle, joka on Kiffenin kotikenttä. Talissa vastustajaksi juoksi nousijajoukkue Malmin Palloseura, joka voitti edellisellä kierroksella lohkon nousijasuosikin Gnistanin.

Kiffenin Kim Sanden pukkaisi pelin 11. minuutilla Ville Ranta-ahon hienosta keskityksestä pallon maalitolppaan. Avausosuma oli pienestä kiinni. Peliä oli pelattu 15 min. kun MPS:n maalivahti ja Kiffenin kärkipelaaja Templar Lokake törmäsivät yhteen tavoitellessaan irtopalloa. Lappalainen loukkaantui ja joutui jättämään pelikentän. Tilalle veräjänvartijaksi tuli Eetu Tomperi.

Puoliajan keskivaiheilla Kiffen painosti vahvasti ja sai mm. kaksi vaarallista kulmapotkua. Toisessa kulmapotkussa MPS:n puolustaja pelasti Juha-Jaakko Ulvilan pukkauksen maalitolpan tyvestä ja toisessa kulmapotkussa tuomari jätti viheltämättä MPS:n puolustajan selvän käsivirheen.

MPS:n vaarallisimmat tekopaikat tulivat 30. ja 34 min. kohdalla Mikko Vesteriselle ja Vesa Kososelle. Kummatkin laukoivat pilkun läheltä pallon maalin ohi. Ensimmäisen puoliajan lisäaikaa oli pelattu n. minuutti, kun Kiffenin pelaajavalmentaja Mika Helin laukoi lujan vapaapotkun n. 40 metristä kohti MPS:n maalia. Pallo luiskahti maalivahti Eetu Tomperin käsistä maalitolppaan ja pomppasi maalin eteen Joris Parkinsille. Joris ohjasi pallon rauhallisesti maaliin.

Toinen puoliaika oli kovaa taistelua puolin ja toisin. Kiffenin maalivahti Timo Pennanen torjui upeasti MPS:n Mikko Vesterisen läpiajon pelin 61. min. kohdalla. Kiffenin Mika Helin antoi vaarallisen vapaapotkun pelin 63 min. kohdalla. Kim Sanden jatkoi päällään maalin eteen Joris Parkinsille, joka laukoi läheltä yli maalin.

MPS on hyvä joukkue, jonka vaarallisin ase on pitkät ja voimakkaat target- hyökkääjät Vesa Kosonen ja Ikenna Ikegwuono. Lisäksi Mikko Vesterinen tukee hyvin hyökkäyksiä.

Kiffenin peli parantuu ottelu ottelulta. Joukkue pelaa yhtenäisesti ilman suuria tähtiä. Joukkueen taisteluasenne on myös kunnossa. Tänään onnistuivat kiitettävästi maalivahti Timo Pennanen, puolustaja Ville Ranta-aho ja toppari Kim Sanden. Vaihdosta kentälle juoksivat Tommi Kauppinen, Indrek Valejev ja Eero Kilpinen.

Kiffenin kausi on alkanut hyvin ja sillä on kolmen ottelun jälkeen pussissa 7 pistettä. Seuraavaksi Kiffen kohtaa ensi keskiviikkona 18.5. Talin nurmella Atlantiksen.

Veikkauspörssi:
Kultainen mitali ja 3 pistettä: Timo Pennanen Kiffen
Hopeinen mitali ja 2 pistettä: Kim Sanden Kiffen
Pronssinen mitali ja 1 piste: Vesa Kosonen MPS

Dickiksen pytty:
Ville Ranta-aho Kiffen

Palautetta voi lähettää osoitteeseen: palaute@fckiffen.fi