puma


FUTURA TASOITTI VIIME HETKELLÄ

Futura-Kiffen 1-1 (0-1)

Kiffenin hurja puolustustaistelu Porvoossa 1.6. ei riittänyt kolmen pisteen saaliiseen. Futuran Vinicius Frasson tasoitti loppunumeroiksi 1-1 pelin 90. minuutilla. Maali syntyi ruuhkatilanteesta muutaman flipperin jälkeen ja Kiffenin hyvin pelannut maalivahti Timo Pennanen ei ehtinyt torjuntaan. Futura ansaitsi tasoituksen, koska se hallitsi pelitapahtumia toisella puoliajalla selvästi.

Ensimmäisellä puoliajalla Kiffen pysyi vielä hyvin vauhdissa mukana ja loi myös muutamia hyviä maalipaikkoja. Ensimmäinen vaarallinen tilanne toi myös johtomaalin Kiffenille. Peliä oli pelattu 19 minuuttia, kun Samuli Komulainen antoi hyvän syötön Kiffenin kärjelle Joris Parkinsille. Joris jatkoi pallon yhdellä kosketuksella Futuran puolustuslinjan taakse. Mutasim Bayati oli nopeampi kuin Futuran puolustajat ja pääsi yksin läpiajoon. Simo laukoi pallon hienosti vasempaan alakulmaan.

Ensimmäisen puoliajan lopulla Templar Lokake syötti mainiosti Simon uudestaan yksin läpi. Simo yritti vauhdilla ohittaa maalivahti Mikko Pietisen. Simo sai pallon jo maalivahdin ohi, mutta tämä heittäytyi Simon jalkoihin ja kaatoi Simon. Moni tuomari olisi puhaltanut pilkun, mutta päätuomari Joni Taipale ei tuominnut rangaistuspotkua.

Toisella puoliajalla Kiffen keskittyi liikaa vain oman maalinsa puolustamiseen. Kiffenin puolustuspeli oli edelleen vahvaa ja Futuralla oli vaikeuksia tasoittaa ottelu. Kiffenille on tehty seitsemässä ottelussa vain neljä maalia. Hyökkäystehoja Kiffenin on kuitenkin saatava lisää, sillä tehtyjä maaleja on vasta seitsemän eli yksi ottelua kohden.

Seuraavaksi Kiffenin vastustajaksi juoksee lohkonsa piikkipaikalla oleva Klubi 04. Kiffen pääsee tällä kaudella ensimmäisen kerran rakkaalle kotikentälleen eli Töölön Pallokentälle. Jännittävä peli pelataan maanantaina 6.6. kello 18.30.
Veikkauspörssi:

Kultamitali ja 3 pistettä Vinicius Frasson Futura
Hopeamitali ja 2 pistettä Timo Pennanen Kiffen
Pronssimitali ja 1 piste Mutasim Bayati Kiffen

Palautetta voi lähettää osoitteeseen: palaute@fckiffen.fi