puma


MIKA HELIN JATKAA KIFFENIN VALMENTAJANA

Mustat Hurmurit pysyy kaudella 2012 Miesten Kakkosessa tutussa komennossa. Mika Helin ja Kiffen ovat sopineet, että Mika jatkaa päävalmentaja myös ensi vuonna. Mika aloitti jalkapallouransa Kiffenin junioreissa. Ensimmäinen vuosi valmentajana Kiffenissä oli vuonna 2009, kun seura nousi muutaman vuoden tauon jälkeen takaisin Miesten Kakkoseen. Valmennuksen ohella Mika on näinä vuosina antanut vahvan panoksensa myös pelikentällä tarpeen mukaan. Tulevalla kaudella Mika on päättänyt keskittyä pelkästään valmentamiseen ja jättää pelaamisen riemun muiden vastuulle.

Pitkän ja hienon pelaaja- ja valmentajauran Kiffenissä tehnyt Jari ”Kille ”Hakala jatkaa edelleen valmentajana Mikan valmennustiimissä. Valmennustiimiä vahvistaa urheilufysioterapeutti Juha-Jaakko Ulvila. Jaskan päävastuualue on fyysinen valmennus. Jaska on pelannut Pohjanmaalla sekä ykkösessä että Kakkosessa. Jaska on ollut jo vuodesta 2008 Kiffenin luottopelaaja ja monta vuotta myös joukkueen kapteeni. Jaskalla on uusia haasteita työelämässään. Valmennustehtävät ja pelaaminen Miesten Kakkosessa pitää jatkossa sovittaa työelämän ehdoilla.

Kiffenin tavoite on vahvistaa huomattavasti pelaajarinkiään vuodelle 2012. Pelaajarunko säilyy melko samana kuin vuonna 2011. Kiffen tarvitsee kuitenkin uusia, taitavia pelaajia niin puolustukseen, keskikentälle kuin hyökkäykseen taistellakseen uusiutuvan Miesten Kakkosen kärkipaikoista.

Pelaajia, jotka haluavat kehittyä ja pelata Kakkosta legendaarisessa Mustissa Hurmureissa, pyydämme ottamaan yhteyttä päävalmentaja Mika Heliniin tai joukkuejohtaja Kimmo Silventoiseen.

Mika Helin 050 5840 622 mika.helin@fckiffen.fi
Kimmo Silventoinen 044 3535 050 kimmo.silventoinen@fckiffen.fi

28.10.2011
Kimmo Silventoinen/Joukkueenjohtaja

Palautetta voi lähettää osoitteeseen: palaute@fckiffen.fi