html> FC Kiffen


puma


Kiffen voitti Atlantiksen

Atlantis - Kiffen 1-2 (1-2)

Töölön Pallokentällä pelattiin 19.8. paikalliskamppailu Atlantiksen ja Kiffenin välillä. Kiffen hävisi kevätkierroksella 2-1 ja maksoi nyt potut pottuina ja voitti 2-1.

Atlantis sai kevyesti tuomitun rangaistuspotkun 21. minuutilla. Kiffenin Kim Sanden ja Atlantiksen elokuinen vahvistus Bobo Bola juoksivat rinnakkain 16 m. sisäpuolella ja Bola kaatui. Tuomari puhalsi rankkarin ja Bola ampui varman maalin. Kimin mukaan Bola näytteli ja kalasti rankkarin.

Kiffen tasoitti 29. minuutilla kulmapotkusta. Templar Lokake antoi lujan kulmapotkun ja Kim Sanden nousi korkeimmalle ja pukkasi hienosti pallon takakulmaan. Peliä oli pelattu 42 min. kun Jani Asuintupa katkaisi Atlantiksen hyökkäyksen ja syötti nopeasti pallon kulmaan. Raul Carlos de Araujo ehti ensimmäisenä palloon ja keskitti hienosti maalille juosseelle Templar Lokakelle. Teppo jatkoi yhdellä kosketuksella pallon maaliin.

Kiffenillä oli toisella puoliajalla hyviä paikkoja lisämaaleihinkin, mutta viimeistely ei onnistunut. Atlantiksen pelihuumori loppui toisella puoliajalla ja joukkuepeli katosi taivaan tuuliin. Ottelu päättyi Kiffenin ansaittuun 2-1 voittoon ja Kiffen nousi 28 pisteeseen..

Kiffenin kokoonpano:
Daniel Ivanov, Ville Ruoko, Tommi Raudoskoski, Kim Sanden, Jani Asuintupa., Raul Carlos de Araujo, Mikko Oikarinen (84. Niko Raekoski), Oskari Partonen, Petri Kovalainen, Templar Lokake, Feras Abid (74. Ville Niemi-Nikkola)

Veikkauspörssin tähdet:

Kolme tähteä: Kim Sanden Kiffen
Kaksi tähteä: Iyam Friday Atlantis
Yksi Tähti: Templar Lokake Kiffen

Palautetta voi lähettää osoitteeseen: palaute@fckiffen.fi