html> FC Kiffen


puma


Piste Kuusankoskelta

FC Kuusankoski - Kiffen 0-0 (0-0)

Kiffen pelasi sunnuntaina 15.8 Kuusankoskella kauden kymmenennen tasapelinsä. Vastassa oli FC Kuusankoski, joka on vaarallinen kotijoukkue. Kotona se on voittanut mm. Riverballin ja Warkauden. Ottelu alkoi tasaväkisesti ja peliä käytiin pääasiassa keskikentällä. Kiffen sai vaarallisimmat tilanteensa, kun Petri Kovalainen eteni kolme kertaa laidaltaan päätyyn ja keskitti maalille. Kuusankosken puolustus ehti kuitenkin ennen Kiffenin pelaajia palloon.

Peliä oli pelattu vasta 35 min. kun Kiffenin Stephan Tako liukui jalkapohjat edellä sivurajan tuntumassa palloon. Kuusankosken pelaaja lensi samalla nurmen pintaan ja tuomari Mikko Mörö nosti punaisen kortin ulosajon merkiksi. Tuomio oli ankara mutta sääntöjen mukainen. Useimmiten ko. taklauksista tuomari antaa varoituksen.. Kiffen joutui jatkamaan kymmenellä miehellä, mutta se ei näkynyt mitenkään muutoksena ottelun hallinnassa.

Kiffen suoritti ensimmäisen vaihtonsa 47 min. kohdalla kun Feras Abid juoksi kentälle. Fefe sai luotua toisella puoliajalla monta vaarallista maalitilannetta Kuusankosken maalille. Paras maalipaikka syntyi 80 min. kohdalla kun Fefe pujotteli laidalta läpi aina etutolpalle saakka. Fefe syötti taaksepäin 5 metrin viivalle Templar Lokakelle. Teppo laukoi suoraan syötöstä täysillä maalin yli.

Näytti jo varmalta, että ottelu päättyy maalittomaan tasapeliin kellon lähestyessä 90 minuuttia. Silloin erotuomari Mikko Mörö päätti puuttua pelin kohtaloon. Erotuomari puhalsi pilliin ja näytti pilkkua, kun Kuusankosken hyökkääjä juoksi takaviistosta rangaistusalueen nurkassa Kiffenin Tommi Raudosken jalkoihin. Raude ei tehnyt mitään taklausta vaan juoksi ainoastaan eteenpäin. Täydellisesti väärä ratkaisu kokeneelta tuomarilta, mikä oli koitua kohtalokkaaksi Kiffenille.

Kuusankosken Antti Lappalainen asettui ampumaan pilkkua. Luja vauhti ja voimakas matala laukaus kohti vasenta alanurkkaa. Kiffenin maalivahti Daniel Ivanov heittäytyi hyvin samaan nurkkaan. Pallo kumahti tolppaan ja kimmahti takaisin kentälle. Peli jatkui 0-0 tilanteessa ja päättyi myös samoihin numeroihin.

Ottelun epäurheilijamaisin teko nähtiin ottelun loppupuolella Kuusankosken pelaaja Joona Venäläisen suorittamana. Yksi Kuusankosken pelaajista jäi makaamaan loukkaantuneena nurmelle ja Kiffen pisti pallon sivurajan yli puolen kentän paikkeilla. Huoltotoimenpiteiden jälkeen peli jatkui Kuusankosken sivurajaheittona Joona Venäläiselle. Kiffenin pelaajat odottivat, että Joona pelaa pallon Kiffenin pelaajalle. Joona syötti kuitenkin omalle laitahyökkääjälle ja Kuusankoski rakensi yllättävän nopean hyökkäyksen. Onneksi ko. tilanteesta ei syntynyt maalia.

Kiffenin kokoonpano:
Daniel Ivanov, Ville Ruoko, Tommi Raudoskoski, Juha-Jaakko Ulvila, Jani Asuintupa, Petri Kovalainen, Kim Sanden (65. Templar Lokake), Stephan Tako, Raul Carlos de Araujo (90. Niko Raekoski), Oskari Partonen, Ville Niemi-Nikkola (48. Feras Abid)

Veikkauspörssin tähdet:

Kolme tähteä: Joona Venäläinen FC Kuusankoski
Kaksi tähteä: Antti Kauppila FC Kuusankoski
Yksi Tähti: Feras Abid Kiffen

Palautetta voi lähettää osoitteeseen: palaute@fckiffen.fi