Kuukausi: syyskuu 2021

Mustat Hurmurit

Hyvää syntymäpäivää! Kiffen 113 vuotta

27. syyskuuta 1908. Kuulas syksyinen päivä kääntyi illaksi, elohopea oli päivälllä käynyt hieman yli 12 asteessa. Kahdeksan nuorta miestä, tai koulupoikia he tuolloin vielä olivat, kokoontuivat sunnuntai-iltana Helsingin ensimmäisessä kaupunginosassa. Tarkka osoite oli Maneesikatu 2 A, Kruununhaka. Liisanpuistikko oli siinä vieressä eikä venäläisten rakentamille maneeseillekaan ollut kuin kivenheitto. Talon kellarissa kahdeksikko kirjoitti uudella sulkakynällä perustamissopimuksen uudelle urheiluseuralle.

Jatka lukemista “Hyvää syntymäpäivää! Kiffen 113 vuotta”

Loppukauden ohjelma lukkoon

Palloliiton kilpailupäällikkö Peter Lundström on kaikkien kiireidensä keskellä saavut vahvistettua myös Kiffenin ja yleisestikin Kakkosen loppukauden otteluohjelman.

Kiffenin loppukauden vierasottelut ovat:
La 2.10 klo 17:00 MYPA – FC Kiffen
La 16.10 klo 15:00 NJS – FC Kiffen

Kausi päättyy kotoisalla Bolliksella lauantaina 23.10.2021 klo 14:00 alkavalla ottelulla, vastustajana on Lahden Reipas.

Kiffen ja MYPA taistelevat Bolliksella

Illat pimenevät ja panokset kasvavat. Samalla Kiffenin tiiviit härkäviikot huipentuvat sunnuntaina klo 18.30 pelattavaan kotiotteluun Myllykosken Palloa vastaan. Joukkueet ovat sarjan sijoilla 8 ja 10 vain pisteen päässä toisistaan, joten kyseessä on jälleen hyvin tärkeä “kuuden pisteen ottelu”. Kiffen kohtaa MYPAn vielä uudelleen lokakuun alussa Saviniemen stadionilla.

Jatka lukemista “Kiffen ja MYPA taistelevat Bolliksella”