FC Kiffen vahvistaa seuraorganisaatiotaan

Juuso Silventoinen
30.9.2020


JANNE WIKMAN TOIMINNANJOHTAJA
JANNE WIKMAN TOIMINNANJOHTAJA
JAAKKO JOKILAHTI MEDIAVASTAAVA
JAAKKO JOKILAHTI MEDIAVASTAAVA

Janne Wikman toiminnanjohtajaksi

 

FC Kiffenin johtokunta on päättänyt vahvistaa seuraorganisaatiotaan ja nimennyt Janne Wikmanin seuran toiminnanjohtajaksi. Jokioisten Pallo-67 kasvatti on kerännyt yli 30 vuoden kokemuksen jalkapallosta ja futsalista niin pelaajana, valmentajana, erotuomarina kuin myös seuratoimijana. Ulkomaan työvuosina hän on ollut myös järjestänyt jalkapalloleirejä suomalaisille joukkueille.

 

Palattuaan 2000-luvun alussa työkomennukseltaan Suomeen Janne toimi mm. legendaarisen Vantaan Veturin Futsal-liigan otteluiden kuuluttajana kuten myös Atlantis FC:n kuuluttajana. Atlantis Akatemian valmentajana Janne toimi 2012-13 nostaen joukkueen kahdessa kaudessa Kutosesta Neloseen. Kakkosen yhden kauden maaliennätyksen, 40 maalia 27 ottelussa, tehnyt Sakari Tukiainen on hänen alasarjoista löytämä ammattilaiseksi noussut pelaaja.

 

Kiffenin johtokunta uskoo, että Jannella on taitoa ja voimaa rakentaa Kiffenin yli 100 v. perinteitä kunnioittaen seuralle uutta valoisaa tulevaisuutta.

 

Jaakko Jokilahti mediavastaavaksi

 

FC Kiffenin mediavastaavaksi on nimetty Jaakko Jokilahti. Digimarkkinointifirmassa työskentelevä Jaakko on koulutukseltaan yo-merkonomi ja valmistuu pian liiketalouden tradenomiksi markkinoinnin ja viestinnän linjalta. Pihlajiston kasvatti tuli Mustien Hurmureiden toimintaan mukaan kaudella 2017.

 

”Kiffenin mediapuoli on mennyt eteenpäin vuosi vuodelta. Etenkin YouTube-kanava Kiffen TV on ollut mainio harppaus. Emme kuitenkaan tyydy nykyiseen, vaan pyrimme kunnianhimoisesti eteenpäin. Liika tyytyväisyys tappaa kehityksen”, Jaakko näkee.

 

Kiffen on legendaarinen seura, jolla on pitkä ja upea historia. Haluamme, että KIffenillä on annettavaa myös tämän päivän jalkapallossa. Kuluva kausi on ollut hyvä, eteenpäin on menty kaikilla saroilla.

 

Jaakon mielstä lopullinen päämäärä on selkeä: ”Haluan Kiffenistä yhteisön, jossa kaikki tuntevat itsensä arvokkaiksi- niiin pelaajat, taustat kuin kannattajatkin. Pyrin osaltani kehittämään tätä suuntausta seuran median puolelta”.