Kultsu Joutsenosta Bollikselle

Juuso Silventoinen
29.6.2015

Kultsu FC saapuu Lappeenrannan Joutsenon taajamasta Bollikselle pelaamaan Mustia Hurmureita vastaan tiistaina 30.6.2015. Kultsu on aloittanut kauden todella vahvasti ja tällä hetkellä lohkossaan kolmannella sijalla. Kultsulla on pisteitä 19, maalisuhde on 23-11. Peleissään Myllypuroa ja Futuraa vastaan Kultsu teki molemmissa 6 maalia. Muuten pelit ovat olleet tasaisia. Toukokuussa sarjan alussa Kiffen pelasi Joutsenossa tasapelin 1-1.

Kultsussa kannattaa kiinnittää huomiota kolmeen tärkeään pelaajaan. Maalissa jenkki Graig Hill on pelannut luotettavasti, keskikentällä Puerto Ricolainen Andres Cabrero on mainio pelintekijä ja Hakasta tullut hyökkääjä Topi Järvi on viimeistellyt jo yhdeksän maalia yhdeksässä ottelussa.

Kiffenillä oli edellinen peli 15.6. Susia vastaan. Kiffenillä on takanaan viikko lomaa ja viikko harjoituksia. Toivottavasti lomailu teki hyvää pelaajien keholle, mielelle ja maalintekotaidolle. Kiffen on pystynyt luomaan joka ottelussa paljon maalipaikkoja mutta viimeistellyt kehnosti. Pallot eivät ole menneet maaliin, vaikka tolpat ja ylärimat ovat kolisseet useita kertoja. Joukkue uskoo että maalintekotaito parantuu ja onnikin kääntyy hymyn puolelle. Joukkuepuolustus on kuitenkin toiminut ja Kiffenin maaliin on tehty vasta kuusi maalia. Kiffenillä on 15 pistettä ja sarjasijoitus on neljäs.

Tervetuloa kannustamaan Mustia Hurmureita aurinkoiselle Bollikselle!