Kultsu Joutsenosta Bollikselle

Juuso Silventoinen
21.8.2015

Sunnuntaina 23.8. Kiffen kohtaa Bolliksella Kultsun Joutsenosta. Kaksi aikaisempaa peliä on päättynyt tasan. Ensin toukokuussa Joutsenossa 1 - 1 ja kesäkuussa myrskyisellä Pallokentällä maalijuhlien jälkeen 4 - 4.  Heinä- ja elokuussa Kultsun peli on sujunut paremmin kuin Kiffenin. Kultsu on kivunnut 31 pisteeseen ja Kiffen on saanut 22 pistettä.

Kultsu on onnistunut hyvin maalinteossa. Kultsu on tehnyt 38 maalia. Kultsun maalitykkinä on pelannut Topi Järvi, joka on laukonut jo 13 maalia. Kultsun keskikentällä pelaa kaksi taitavaa pelintekijää. Petteri Rönkkö liikkuu laajalla alueella ja hakee hyvin palloja alhaalta hyökkäysten käynnistämiseksi.  Cabrero Gomez on tekninen pallotaituri ja jakelee hyvin palloja hyökkääjille ja kärkkäästi nouseville pakeille.

Kiffen on vahvistanut joukkuettaan kahdella uudella pelaajalla. Stephen Obeng on 20v. suomalainen hyökkääjäpelaaja. Stephen on pelannut Kakkosta Klubi 04:ssa ja FC Espoossa. Cico Toure on 24v. hyökkääjäpelaaja. Cico on syntynyt Senegalissa, asunut Italiassa ja muutti Suomeen kaksi vuotta sitten. Cico on pelannut Kakkosta Myllypurossa.

Tervetuloa kannustamaan Mustat Hurmurit voittoon!!!