Pelipaikka: Hyökkääjä

Bledar Kelmendi

Hyökkääjä Bledar Kelmendillä (22) alkaa toinen kausi Kiffenissä, jonne tämä Suvelan kasvatti siirtyi FC Espoosta. ”Bledi” on luontainen maalintekijä: hän on aikoinaan voittanut A-junioreiden SM-sarjan maalikuninkuuden, ja tuoreella talvikaudella verkko heilui jälleen mukavasti. Kentälle Kelmendi jättää aina kaikkensa. Reilu ja mukava kaveri, joka tulee kaikkien kanssa juttuun.

Bledar siirtyi siirtoajan viime hetkillä sarjaporrasta alemman Toukolan Teräksen joukkueeseen.

Mauricio Hopsu

Hyökkääjä Mauricio Hopsu on HJK:n kasvatti, joka pelasi Kiffenissä ensimmäisen kerran jo kaudella 2017. Välissä ”Maukka” piipahti Gnistanissa.

Hopsu on monipuolinen pelaaja, joka osaa pelata monessa roolissa. Hänen esikuvansa pelaajana on MyPa-legenda Saku Puhakainen.

 

Samuli Heiska

Samuli ”Spige” Heiska aloitti jalkapallon EPS:ssa, jossa hän pelasi B-junioreihin saakka. Sen jälkeen Heiska edusti FC Espoota, ja välissä hän pistäytyi vuoden verran FC Hongassa. Kiffeniin hän siirtyi kaudeksi 2020.

FC Espoon riveissä Heiska viimeisteli Kakkosessa peräti 35 maalia. Ensimmäisellä Kiffen-kaudella 2020 verkko heilui heti mukavat kahdeksan kertaa.

Mohammed Mubarik

Mohammed Mubarik (32) on joukkueen kokeneimpia pelaajia sekä ikoni, joka on edustanut Kiffeniä jo kaudesta 2016 lähtien. Hän on Vuosaaren poikia, vaikka onkin sittemmin korsolaistunut.

”Muba” tunnetaan monipuolisena pelaajana. Ensi kauden joukkueessa hänet on virallisesti nimetty hyökkääjäksi, mutta työteliäänä pelaajana hän pystyy skulaamaan lähes paikalla kuin paikalla. Hänen esikuvapelaajansa on Nani.

Muballe tyyli on tärkeää niin kentällä kuin sen ulkopuolella. Myös Call of duty -pelisarja on lähellä sydäntä.