Aaro Reiniluoto Kiffenin maalinsuulle

Aaro Reiniluoto, 23, tulee lisäämään kilpailuasetelmaa tolppien välissä.

HPS-kasvatti vietti jalkapalloilijan alun kannalta kriittisimmät vuotensa PK-35:n paidassa, jossa tuli myös debyytti miesten peleissä. Väliin mahtui myös yksi kausi HJK:n junioreissa.

Reiniluoto on tuttu nimi Kiffenin kahden edellisen kauden vastustajista. Viime kaudella Reiniluoto vartioi TiPS:n maalia Kakkosessa 12 ottelun verran. Kaudella 2022 NJS:ssä Aaro pelasi yhteensä 9 ottelua.

– Olen kierrellyt tässä pääkaupunkiseudun jengejä pari vuotta. Tuli viime kauden jälkeen sellainen fiilis, että nää maakunnat on nähty. Halusin lähemmäs himaa pelaamaan.

Maakuntien vaihtaminen Taka-Töölöön syntyi puskaradion kautta.

– Olen kuullut aina hyvää Kiffenin jengistä ja joukkuehengestä. Tammikuun alusta saakka olen ollut treeneissä ja meininki on ollut alusta saakka loistava.

Loistavan meiningin lisäksi joukkueen laatu on vakuuttanut Aaron.

– Kyllä meillä on tän vuoden Kakkoseen kova nippu. On saumat lähteä voittamaan jokaista peliä.

Maalivahtitrioon osaksi liittyminen on sujunut vaivoitta.

– Kiva tehdä hommia Nikon, Axelin ja Sepin kanssa. Sepi on hyvä koutsi.

Aaro on maalivahtivalmentaja Seppo “Sepi” Feltille tuttu nimi.

– Olen tuntenut Aaron jo pienestä saakka, Helsingin piirin maalivahtiharjoituksista. Tiesin, että on ollut miesten peleissä pitkään, mutta ei ole vielä lyönyt itseään läpi. Kutsuttiin joulukuussa try-outiin. Alusta saakka oli selvää, että Aaro jatkaa meidän mukana, Sepi toteaa.

– Aaro on hyvällä tavalla vähän pedantti, aika itsekriittinen. Pohtii omaa toimintaansa paljon, ja sen takia Aaro on helppo valmennettava. Hyvin on sopeutunut meidän maalivahtiryhmään. Tuo vähän erilaisen vaihtoehdon maalinsuulle.

Reiniluoto uskoo yleisön viihtyvän Bolliksella.

– Pelityyli muuttuu siitä, mitä Kiffeniltä on aiemmin nähty. Jos haluaa yhdistää laatufutikseen ja legendaariseen pelipaikkaan, niin Bollis ja Kiffen on hyvä yhdistelmä.

Legendaarisessa pelipaikassa huhtikuusta lokakuuhun. Kausikortti vain 69 euroa!
KAHDEN VIIKON PÄÄSTÄ BOLLIKSELLA!

Kakkosen kauden ensimmäisessä kotipelissä lauantaina 20.4. klo 17.30 Bolliksen tekonurmella vastassa Atlantis FC Akatemia. Tilaa tästä kausikortti vain 69 eurolla!