Aleksi Hollmén jatkaa: “Kiffen on täynnä huikeita jätkiä”

Viime kesänä Bolliksen katsojia viihdyttänyt Aleksi Hollmén jatkaa Mustien Hurmurien hyökkäyksessä myös kaudella 2024.

Kasvattajaseuransa EPS:n Mustiin Hurmureihin viime heinäkuussa vaihtanut Aleksi Hollmén aloitti Kiffen-uransa vauhdikkaasti. Loppukesän vakuuttavat esitykset kruunaantuivat elokuiseen 115-vuotisjuhlaotteluun, jossa kummastakin Kiffen-maalista vastasi numero 15.

Päätös jatkosta syntyi vihdoin lumien sulaessa.

– Viime kausi meni vielä vähän uuteen porukkaan, uuteen ympäristöön ja luonnonnurmeen totuttelussa. Kiffen on täynnä huikeita jätkiä kentällä ja kentän ulkopuolella, joten päätös jatkosta oli sikäli helppo.

Tulisesta vasemmasta jalastaan tunnettu Hollmén tuo monipuolisen pelotteen Kiffen-hyökkäykseen. Parhaimmillaan “Homppa” on leikatessaan sisään oikealta laidalta, mutta vauhdikasta espoolaista nähtiin viime kaudella myös vasemmalla laidalla ja hyökkäävänä keskikenttäpelaajana.

– Muutamia hyviä juttuja oli viime kaudessa, mutta uskon, että aika paljon jäi vielä parannettavaa. Olen saanut hyvän treenikauden alle. Uskon, että se tulee näkymään tilastoissa niin maaleissa kuin maalisyötöissäkin.

25 päivää kotiavaukseen!

Kausi on nurkan takana. 20.4. klo 17.30 pelattavassa kotiavauksessa vastassa Atlantis FC Akatemia.

Hollmén kehottaa kaikki Kiffen-mieliset suuntaamaan viimeistään nyt kausikorttiostoksille.

– Nyt on sen verran laadukas hurmurilauma kasassa, että on lupa odottaa hyvää tulosta. Ja tietenkin tarjoilut pelaa aina Bolliksen kahviossa, joten kausikortti kannattaa hommata!

Tilaa tästä kausikortti huokeaan 69 euron hintaan. Kiffen tulee pelaamaan minimissään 11 kotiottelua jatkosarjat mukaan lukien, joten yksittäisen kotipelin hinnaksi muodostuu 6,2 euroa. Uskallamme väittää kyseessä olevan Stadin paras hinta-laatusuhde.

Aleksi Hollmén viilettää tulevana kesänäkin Bolliksen sametilla!

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön FC Kiffen (@fckiffen) jakama julkaisu