Arttu Loukiainen jatkaa takalinjoilla

Raamikas toppari Arttu Loukiainen ja Kiffen ovat solmineet vuoden jatkosopimuksen.

Loukiainen saapui viime talvena Mikkelistä Helsinkiin. MP-kasvatti kirjautti ensimmäisellä Kiffen-kaudellaan 11 ottelua, joista kolmessa nimi oli avauskokoonpanossa. Pukukopissa lempinimellä “Iso-Are” kulkeva Arttu on valmiina kantamaan suurempaa vastuuta alkavalla kaudella.

– Päädyin jatkamaan pelejä Kiffenissä, kun mietin tuossa, että joukkue on täynnä hyviä ukkoja ja kovia pelimiehiä. Treeneissä on ollut hyvä meno ja jalkapallo on kivaa.

– Viime kausi oli omalta osaltani erikoinen. Sisältyi huonompia vaiheita, mutta myös hyviä kokemuksia. Se oli viime kausi ja nyt mietitään tulevaa. Odotan, että pelaamme tyylikästä ja ylivoimaista jalkapalloa ja otetaan sarjan piikkipaikka kauden lopuksi. Itse koetan tehdä gladiaattorimaisen puolustuspelin lisäksi pari maalia.

Are patistaa Kiffen-kannattajia kausikorttikaupoille.

– Ensi kaudella Bolliksella olisi hienoa nähdä suuri joukko faneja kaikissa kotipeleissä kannattamassa. Peleihin kannattaa tulla katsomaan varmasti viihdyttävää peliä ja nauttimaan kaikista ottelutapahtuman tarjoamista hienoista jutuista! Nähdään peleissä!

Joukkueen valmennustiimiin täksi kaudeksi liittynyt monivuotinen Kiffen-kapteeni Severi Murto on hyvillään Loukiaisen jatkosopimuksesta.

– Iso-Are on pallovarma, mutta vahva kuin härkä. Todellinen pelote erikoistilanteissa. Viime kaudella peliaika jäi ajoittaiseksi, mutta kentälle päästessään suoriutui oikein mallikkaasti. Odotamme, että mies taistelee itselleen avauskokoonpanon paikan. Helpolla se ei tule, mutta potentiaalia miehestä löytyy sen verran, että se on täysin tehtävissä.

Lisää sopimuksia myöhemmin tällä viikolla!