Arttu Mäkinen jatkosopimukseen

Vauhdikas laitapuolustaja Arttu Mäkinen jatkaa Kiffenin puolustuksessa myös kaudella 2024.

Mäkinen siirtyi viime kaudeksi Kiffeniin FC Hongan organisaatiosta. Ensimmäistä kauttaan miesten pelejä pelanneen Mäkisen itseluottamus kasvoi kauden edetessä ja sitä myöten vastuu. Kaikkiaan Arttu kellotti 607 minuuttia Kiffenin laidoilla. Nimen rustaamista jatkosopimukseen ei tarvinnut miettiä pitkään, kun sitä tarjottiin.

– Jatkosopimuksen sai tekemään joukkueen vähäinen muutos, eli monia pelaajia jäi Kiffeniin ja joukkue on vahva, niin aika helppo oli jäädä.

– Eka kausi meni Kiffenissä hyvin, oli ehjä kausi ja onnistumisia paljon. Odotuksia ensi kaudesta on toki se, että olisimme sarjataulukossa korkeimmalla kauden lopussa. Omia tavoitteitani on kehittyä lisää pelaajana.

– Faneille kiitos, että ovat käyneet katsomassa pelejä! Toivottavasti nähdään taas kauden alettua.

Valmennustiimin Severi Murto toivoo Artun ottavan ensi kaudella uusia kehitysaskeleita.

– Hyvä debyyttikausi miehissä. Halusi vastuuta koko ajan enemmän, mikä osoittaa tervettä itseluottamusta. Artulta odotetaan ensi kaudella vastuunkantoa ja ison roolin ottamista itselleen. Uskon, että mies pystyy pelaamaan sillä tasolla, että valmennus sovittaa miehen nimeä ensimmäisten joukossa valkotaululle ennen pelejä.

Murto kertoo Mäkisen olevan Kiffenin näköinen persoona.

– Arttu kulkee omia polkujaan, mikä on mielestäni hyvä asia. Mies tekee asiat tyylillään, ja sehän meille Kiffenissä sopii.