Atlantis ja Kiffen kohtaavat Pukinmäessä

Kiffen palaa Kakkosen pelikentille tämän viikon ainoassa ottelussaan. Sarjakärki JäPS:lle kirvelevän 0-1-kotitappion kokenut hurmurilauma pyrkii kartuttamaan pistepussiaan lauantaina Pukinmäessä, jossa Kiffeniä isännöi sarjan kärkikastiin lukeutuva Atlantis FC.

Tuloksellisesti ailahtelevista otteista huolimatta Kiffenin peli on kehittynyt koko ajan. Edellisessä ottelussaan joukkue pystyi pelaamaan tasaväkisen ottelun sarjajohtajaa vastaan. Viime aikojen pienten marginaalien peleissä Kiffenin akilleen kantapäänä on ollut ennen kaikkea viimeistely, joka on estänyt isommat pistesaaliit.

Kuluvan viikon sateiset säät eivät ole lannistaneet, vaan joukkue on harjoitellut hyvillä fiiliksillä. Laitalinkki Leevi Saikkonen uskoo, että pelit jatkuvat tiukkoina myös Puksussa.

– Varmasti tasainen matsi tulossa, mutta lähdetään nälkäisenä hakemaan tulosta, Saikkonen näkee.

Tasaisia Kiffenin ja Atlantiksen keskinäiset ottelut ovatkin olleet lähihistoriassa. Joukkueet ovat pelanneet samassa lohkossa kausilla 2016, 2011 ja 2010. Viisi vuotta sitten Atlantis kävi hakemassa täyden pistepotin Bolliksella, mutta Pukinmäessä pisteet jaettiin. Kaudella 2011 Kiffen taas voitti kotikentällään, mutta “Puksun” kohtaaminen päättyi 1-1. 2010 oli puolestaan vierasvoittojen kausi.


Kiffenissä Atlantis-taustaa löytyy kapteeniltamme Severi Murrolta,
Misael Reartelta
Leon Pierceltä, Demba Camaralta ja Cheikh Tourelta.

Suosittelemme lukemaan vielä joukkuesittelymme ennen huomista kohtaamista.

Lohkon kolmannella sijalla majaileva Atlantis hamuaa edelleen lohkovoittoa. Kiffenin tavoin myös Atlantiksella on allaan tappio, kun PEPO voitti Lappeenrannassa selkeästi 4-1. Mikkelistä täksi kaudeksi Helsinkiin siirtyneen Tommi Ekmarkin suojateilla on silti edelleen kaikki omissa käsissään, sillä joukkueella on sarjan paras pistekeskiarvo. Joukkueen ykkösmaalivahti Sammy Ndjock ja kovaluinen toppari Victor Shevchenko palaavat molemmat kahden ottelun pelikielloistaan.

Atlantis FC – FC Kiffen lauantaina 21.8. klo 17.00 Pukinmäen liikuntapuistossa.