Bolliksella vieraana PPJ

Kiffen hakee sunnuntaina voittoa PPJ:stä. Paikallisottelu alkaa Bolliksella klo 17.00. Liput vain 5 euroa. Kiffen-ikämiehet ja PPJ-juniorit ilmaiseksi sisään!

Loppurutistus edessä

Kakkosen A-lohkon runkosarjaa on jäljellä vielä kahden ottelun verran. Jatkosarjaan on vielä saumat; Kiffeniä pisteen edellä oleva Reipas on kiinni viimeisessä jatkosarjapaikassa. Paluun pistekantaan viime perjantaina tehnyt Kiffen haluaa päättää kautensa kunnialla, kävi sarjataulukossa miten kävi. Näin totesi videoennakkoon kameran eteen saatu ysipaita Samuli Heiska.

– Kyllä me lähdetään näistä kahdesta vikasta pelistä voittoa ja tavoittelemaan paikkaa nousukarsintaan.

PPJ:tä vastaan voitto irtoaa Heiskan mukaan eheydellä.

– Pelataan ehjä ysikymppinen, viimeksi (Atlantis FC/Akatemiaa vastaan) vähän panikoitiin lopussa. PPJ-pelit ovat aina olleet tiukkoja vääntöjä, niin ei se helpolla tule, mutta varmasti jokainen jätkä on asennoitunut siihen, että kolme pistettä otetaan.

Lisää Spigen kommentteja kuultavissa Kiffen TV:stä.

“Helppoa jalkapalloa”

Kiffen-käskyttäjä Juuso Kevari painotti ennen torstai-illan peliharjoitusta helppoa jalkapalloa.

– Mitä tarkoitan helpolla jalkapallolla on se, että me uskalletaan pelata, eikä yritetä liian vaikeita juttuja liian aikaisin, vaan maltetaan jauhaa palloa. Sitten kun meillä on se etu ja ylivoima, niin sitten me mennään ja voidaan yrittää vähän vaikeampia ratkaisuja.

Edellisellä kierroksella voitto karkasi hätäisten ratkaisujen myötä vastustajan perässä juoksemiseen.

– Me ei voida ratkaista peliä omalta kuudeltatoista ja heitellä toivotaan, toivotaan-palloja. Pelin pitäisi olla kontrollissa, mutta suunta eteenpäin. Viime pelissä oltiin siinä tosi hyviä ekalla puoliajalla.

Peli-ilme on ollut Kevarin mukaan heikommankin putken aikana yleisesti hyvä.

– Haluaisin nähdä kahdessa viimeisessä ottelussa sellaista jalkapalloa, millaista me ollaan treenattu ja pelattu viime peleissä. Pisteitä ei ole vain valitettavasti tullut niin paljon kuin olisi toivonut. Me ollaan vahvoilla, kun me pelataan omaa peliämme.

Vastassa sekoitus nuoruutta ja kokemusta

Vahvasta juniorityöstään tunnettu PPJ on houkutellut viime vuosina riveihinsä joukon ylemmillä sarjatasoilla rutinoituneita pelimiehiä johtamaan nuoria esimerkillään. Kiffeniä heinäkuussa vapaapotkusta rokottaneen Tommi Karin lisäksi suomalaiselle jalkapalloväelle tuttuja nimiä ovat mm. Pyry Kärkkäinen, Tuomas Mustonen sekä Antto Tapaninen. Kalle Vassen valmentaman ryhmän kauden tähtipelaajaksi ovat kuitenkin nousseet nuoret, etunenässä kymmenen maalia iskenyt Shakur Boudali sekä yhdeksän osuman Elias Kallio.

PPJ tulee sunnuntain otteluun kolmen ottelun tappioputkessa. Viime kierroksella Pallo-Pojat joutuivat nöyrtymään PKKU:lle Jätkäsaaressa numeroin 1-2. Vaikean alkukauden jälkeen ainakin suoran putoamispeikon niskastaan karistaneet sinivalkopaidat pelasivat ennen tappioputkea vahvahkon jakson, joka alkoi loppuhetken dramaattisesta kotivoitosta HJK Klubi 04:ää vastaan. Elokuun alusta syyskuun alkuun kaatuivat Reipas kahdesti ja JIPPO kertaalleen. Kolmanneksi viimeisellä sijalla majailevalta joukkueelta löytyy tulivoimaa, sillä PPJ on iskenyt peräti 35 maalia 20 otteluun. Pallo on kaivettu omasta verkosta puolestaan 36 kertaa.

Kevari tietää tasan tarkkaan, mitä odottaa PPJ:ltä.

– Vastustajalla on tiivis paketti, olivat he sitten alhaalla tai ylhäällä. Tarkkailtavista pelaajista nostaisin esiin maalitilaston kärkinimien lisäksi Tommi Karin. Karille ei saa ainakaan antaa vapaapotkuja parista kymmenestä metristä.

Viiden kilometrin päässä toisistaan pelaavat Kiffen ja PPJ ovat ottaneet kolmesti yhteen. Jokainen kohtaaminen on ollut äärimmäisen tasainen. Viime kauden ottelut muistetaan vuoden maali-äänestyksen voittaneesta osumasta ja pari sijaa jäljessä tulleesta Riku Heinosen tykityksestä. Kuluneen kauden edellisessä kohtaamisessa irtosi helpottava vierasvoitto Jätkäsaaresta Peik Koskisen ja Severi Murron osumilla. Ottelun sankari oli kuitenkin rangaistuspotkun torjunut Axel Anderson.

Viimeisimmät kohtaamiset

13.7.2023 PPJ – Kiffen 1-2
28.7.2022 Kiffen – PPJ 2-2
16.5.2022 PPJ – Kiffen 2-2

Tervetuloa Bollikselle!

Kiffen – PPJ sunnuntaina 1.10. Töölön pallokentällä klo 17.00 alkaen.

Aikataulu

15.30 alkaen Chef Sepon herkkuja kahviosta ja Wotkinsin makkaraa grillistä.

16.00–16.45 ETKO Special – tule ajoissa ja nauti juomista erikoishintaan.

17.00–19.00 Kiffen ja PPJ mittelevät Bolliksen nurmella.

Tervetuloa anniskelukatsomoon! Sijainti kahvion vieressä.

Pääsyliput: 5 €. Kiffenin ikämiehille ja PPJ-junioreille ilmainen sisäänpääsy. Ikämiehet tunnistamme naamalta, mutta haluaisimme PPJ-junioreiden tunnustavan väriä. Maksutapoina korttimaksu, MobilePay ja käteinen. Käteistä käytettäessä toivomme tasarahaa lipunmyynnin nopeuttamiseksi.

Sisäänpääsy: Sisäänpääsy Pallokentälle tapahtuu Bolt Arenan puoleisesta päädystä. Lipunmyynti sijaitsee portin välittömässä läheisyydessä. Jonojen välttämiseksi toivomme yleisön saapuvan paikalle hyvissä ajoin ennen ottelun alkua.

Bolliksen kahvio palvelee ottelutapahtuman ajan. Tarjolla muun muassa limua, teetä, ETKO Brewingin laadukkaita panimotuotteita, alkoholitonta olutta, Kiffen-kahvia, Kiffen-fanituotteita, Chef Sepon leivonnaisia sekä grillistä tuttuun tapaan Wotkinsin makkaroita kuin myös hodareita.

Juhlajulkaisun hinta kausikorttilaisille 2,5 euroa ja muille 5 euroa.

Nähdään Bolliksella!