Cheikh Toure jatkaa hyökkäyksessä: “Kiffen on kotini”

Kiffenin ensi kauden hyökkäyskalusto täydentyy tärkeällä palasella, kun Cheikh “Cico” Toure solmi joukkueen kanssa sopimuksen kaudesta 2022.

Viime kaudella Toure oli joukkueen paras maalintekijä 11 maalilla. Tehokkaat otteet herättivät muidenkin joukkueiden kiinnostuksen, mutta “Cico “päätti jäädä Kiffeniin. Nopea senegalilainen aloittaa siten jo kuudennen kautensa Mustissa Hurmureissa. Viiden Kiffen-kauden aikana Toure on tehtaillut peräti 39 maalia.

Kotona. Kuva: Matti Murto

– Olen iloinen, kun saan jäädä. Kiffen on minulle koti, ja päätin jäädä auttaakseni joukkuetta saavuttamaan hyvän tuloksen ensi kaudesta. Sain tarjouksia muiltakin joukkueilta, mutta päätin olla lojaali Kiffenille, “Cico” kommentoi.

Toure uskoo, että hän hemmottelee Kiffenin kannattajia ensi kaudella enemmän kuin koskaan.

– Viime kausi oli hyvä, mutta uskon pystyväni vielä paljon parempaan. Tunnen olevani hyvässä kunnossa. Tavoitteeni on aina pelata kausi kaudelta paremmin, tehdä maaleja ja auttaa myös joukkuekavereita pelaamaan paremmin.

FC Kiffenin toiminnanjohtaja Janne Wikman on syystäkin iloinen Touren jatkopahvista.

– Hienoa, että Cico jatkaa Kiffenissä. Hän on tärkeä osa hyökkäyspelaamistamme ja pelote, joka vastustajan täytyy markkeerata kunnolla, mikä taas luo tilaa muille pelaajillemme. Cico on viihtynyt meillä hyvin ja luvannut tehdä ensi kaudella vähintään kymmenen maalia. Hyökkäyskolmikkoon on tulossa pari muutakin lisävahvistusta, jotka julkaistaan alkavalla viikolla.

Tämä näky on taas tuttu Bolliksen illoissa. Kuva: Kalevi Hämäläinen