Cup-junat starttaavat

Perinteinen Suomen Cup alkaa Kiffenin joukkueiden osalta tulevana sunnuntaina Bolliksella klo 19:00, kun Kiffen/3 eli Valkoiset Hurmurit aloittaa matkansa kohti Tammelan stadionilla pelattavaa finaalia.

Ensimmäisen kierroksen ottelussa Nelosessa pelaava Kiffen/3 saa vastaansa samalla sarjatasolla pelaavan joukkueen, kun Bollikselle astelee FC POHU/Hurjin. Joukkueet ovat tuttuja toisilleen viime kaudelta, silloin Kiffenin kotiottelu päättyi 2-2 ja POHU oli kotonaan vahvempi lukemin 3-0. Sarjataulukossa Valkoiset Hurmurit sijoittuivat kolmanneksi 46 pisteellä ja POHUn joukkue sarjan alempaan keskikastiin sijalle 8 keräten 28 pistettä.

Ottelu alkaa Töölön pallokenttä 1:n tekonurmella klo 19:00 ja katsojia palvelee myös Kiffen buffet, josta saa ainakin kahvia ja teetä viileän kevätillan lämmikkeeksi. 

Otteluun on vapaa pääsy.

Myös Kiffenin naisten joukkueen eli Krunikan Friidujen Suomen Cupin ottelun ajankohta on vahvistunut. Naisjoukkueemme pelaa ensimmäisen virallisen ottelunsa sunnuntaina 24. maaliskuuta klo 14:00 Tapanilassa Mosan Wembleyllä, vastassa on silloin Nummelan Palloseuran sarjaporrasta ylempänä pelaava joukkue.

Ja mikäli lauantain tekniset testit saadaan kunnialla maaliin, tullaan Valkoisten Hurmureiden ottelu striimaamaan suorana. Tiedotamme tästä kotisivuillamme ja sosiaalisessa mediassa hieman ennen sunnuntain ottelun alkua.