Daniel Åkerlund Mustiin Hurmureihin

Kiffen ja 21-vuotias hyökkääjä Daniel Åkerlund ovat solmineet kautta 2022 koskevan pelaajasopimuksen.

Atlantis-taustainen Åkerlund hakee nyt uutta nostetta uralleen ja on valmis haastamaan Kiffenin hyökkäyskaluston peräänantamattomalla asenteellaan. Viime vuonna asevelvollisuutensa suorittanut Åkerlund debytoi Kakkosessa toissa kaudella ja onnistui kertaalleen maalinteossa. Nyt tavoitteet ovat selkeästi korkeammalla.

– Olen valmis tekemään kovasti töitä. Kun saan itseni täyteen iskuun, uskon verkon heiluvan useamman kerran vastustajan päässä. Viisi maalia on realistinen tavoite, toki ensin pitää vakuuttaa valmennus sillä, että olen vastuun arvoinen, sanoo jo kahdesti Winterliigassa osunut Åkerlund.

Kiffenin päävalmentaja Mako Tukiainen on pitänyt Danielin asenteesta.

Danny näytti ensimmäisestä treenikerrasta alkaen, että hän haluaa tosissaan Mustiin Hurmureihin. Peräänantamaton asenne, kova tekemään töitä. Ainakin sotkumunkkien tuomat kilot ovat varisseet ihan silmissä. Vielä kun saadaan suoritustasoa hinattua hieman ylemmäs ja lisää tasaisuutta peliesityksiin. Mutta myös haaste tulee olemaan kova; Spige (Samuli Heiska) treenaa jo osittain jengin mukana, ja eräs meritoitunut maalintekijä on ilmoitellut tulemisestaan. Katsotaan, olisiko hänkin mukana treeneissä, kunhan lumikinokset ensin laskevat Töölössä. Lisäksi kaksi muutakin kiinnostavaa hyökkääjää on mukana treeneissä. Toinen on iskenyt maaleja Ykkösessä, toisella heistä on hieman isompi loukkaantuminen takana ja odottelee vihreää valoa fyssariltaan. Joten kovaan kilpailuun pitää olla valmis, mutrunaamoja en halua treeneissä nähdä. Jokainen peliminuutti pitää ansaita ja uskon, että niitä Dannyllekin irtoaa.

Tervetuloa Kiffeniin, Daniel!