Daniel Makon aisapariksi

FC Kiffenin valmennusosasto vahvistuu, kun Daniel Stevens on allekirjoittanut valmennussopimuksen kaudesta 2021. Näin Kontulan kuningas Mako Tukiainen saa vierelleen kokeneen ja juonikkaan pelimiehen, jolla on myös UEFA B -tutkinto hankittuna.

Mako Tukiainen kommentoi sopimusta: “Danny on intohimoinen ja oppimishaluinen jenkki, joka hengittää jalkapalloa, ja myös viime kaudella pelaajat ilmiselvästi nauttivat Dannyn vetämistä harjoitteista.”

Myös Danny itse ottaa haasteen vastaan intoa täynnä: “Sain jo kuluneella kaudella paljon vastuuta joukkueen valmennuksen apuna, siitä iso kiitos Makolle ja Killelle. Uskon, että kaudella 2021 Kiffen pystyy tarjoamaan kiinnostavan vaihtoehdon nuorille ja eteenpäin pyrkiville pelaajille, kiitos InStat-yhteistyön.”

Stevens on kotoisin Yhdysvalloista, jossa hän on pelannut ammattilaisena. Suomeen hän saapui vuonna 2011, jolloin hän edusti Ykkösen PS Kemiä. Suomessa Danny on esiintynyt myös BK-46:n, FC Viikinkien ja Grankulla IFK:n paidassa. Kiffeniä hän on edustanut kaudesta 2018 lähtien, ja viime kaudella hänet lisäksi nostettiin osaksi valmennustiimiä.