Dominic Savolainen jatkaa takalinjoilla

Kiffeniin viime kaudeksi siirtynyt toppari Dominic Savolainen, 26, jatkaa uraansa Mustissa Hurmureissa myös ensi kaudella.

Savolainen syntyi Suomessa, mutta muutti jo alle vuoden ikäisenä Britannian Birminghamiin, jossa hän pelasi Maypole Unitedin amatöörijoukkueessa sekä puoliammattilaisessa Highgate Unitedissa. Myöhemmin hän siirtyi lontoolaisen Brunel Universityn joukkueeseen. Suomeen Savolainen palasi loppukesästä 2019 ja pelasi ennen Kiffeniä SAPA M3:n riveissä miesten Kolmosta. Dominic on kuluneen vuoden aikana suorittanut varusmiespalvelustaan, minkä vuoksi viime kauden ottelumääräksi kertyi ainoastaan neljä. Näissäkin otteluissa hän kuitenkin osoitti tasonsa sekä potentiaalinsa kehittyä vieläkin pidemmälle. Kovalla asenteella tahkonnut varmaotteinen puolustaja toi alakertaan myös johtajuutta.

Parhaillaan Santahaminassa aamuja laskeva WBA-fani Savolainen kommentoi sopimustaan iloisena.

– Olen erittäin iloinen kun minulle tarjottiin jatkosopimusta, eikä päätöstä tarvinnut miettiä. Meillä oli erittäin tiivis jengi ja vaikka muutoksia tulee varmasti, uskon, että ensi vuonna Kiffen on vielä vahvempi ja valmiimpi taistelemaan menestyksestä. Henkilökohtaisesti haluan näyttää, mihin todellä pystyn, kun saan pelata ja harjoitella koko kauden joukkueen mukana. Toivon, että teemme yhdessä kannattajiemme kanssa Bolliksesta ensi kaudella sellaisen linnoituksen, jota vastustajat pelkäävät ja kunnioittavat.

PELAAJASOPIMUSTILANNE 1.1.2022

Maalivahdit
Axel Anderson
Niko Tervonen

Puolustajat
Dominic Savolainen

Keskikenttäpelaajat
Riku Heinonen
Severi Murto
Misael Rearte
Rasmus Ruismäki

Hyökkääjät
Samuli Heiska
Mauricio Hopsu