Eetu Kolu jatkaa hyökkäyksessä

Kiffeniä kaksi edellistä kautta edustanut hyökkääjä Eetu Kolu jatkaa Mustissa Hurmureissa myös kaudella 2024.

Valkeakoskelaislähtöinen Kolu saapui Kiffeniin kaksi vuotta sitten. Kahden kauden aikana tilille on kertynyt 27 ottelua ja neljä täysosumaa. Viime kaudella vastuuta ei tullut paljon, eikä sitä myöten maalejakaan. Kolulla onkin paljon näytönhaluja. Alkuvuoden treeneissä ja harjoituspeleissä hyökkääjä on uhkunut kovaa työmoraalia.

– Viime kausi oli haastava loukkaantumisista johtuen, ja peliaika oli vähäistä. Tänä vuonna lähdetään parantamaan reippaasti monilla osa-alueilla. Pre-season on ainakin nyt treenattu hyvin, ja pelaaminen on tuntunut hyvältä eri rooleissa kentällä. Uudistunut valmennus oli itselle mielenkiintoinen tekijä tässä alkavassa kaudessa.

Kolmekymppisiään kuukausi sitten viettänyt Eetu ei ole vielä kärsinyt ikäkriisistä.

– Onhan se tietty jännä ajatus, että taidan olla nyt joukkueen vanhin, vaikka juurihan olin itse se joukkueen nuorin 18-vuotias kundi, Eetu naurahtaa.

Kyllä tämä Kiffenin hyvä henki ja hyvät joukkuekaverit olivat tosi merkittävä asia jatkon osalta vaikean viime kauden jälkeen. Vedetään rennosti, mutta tosissaan joukkueen yhteisiä tavoitteita kohti. Pyrin olemaan kaveri kaikille ja luomaan hyvää ilmapiiriä joukkueessa. 

Lauantaisen tasapelin jälkeen harjoitusotteluita on enää kaksi jäljellä ennen kauden alkua. Kolulla on kova luotto vuoden 2024 Kiffeniin.

– Uskon pelitavan ja yksityiskohtien hioutuvan toimivaksi kokonaisuudeksi ennen ensimmäistä sarjamatsia. Tästä kaudesta tulee paljon parempi monilta osin rikkonaisen viime kauden jälkeen.

Kausi lähestyy, osta kausikortti nyt!

Kausikortin ostamista pohtiville Kolu lähettää terveiset.

– Pelitapa on ainakin uudistunut, joten kannattaa hankkia kausari ja tulla katsomaan taistelevaa, uudella ilmeellä skulaavaa Kiffeniä sekä nauttimaan Bolliksen tunnelmasta!

Tilaa tästä kausikortti huokeaan 69 euron hintaan. Kiffen tulee pelaamaan minimissään 11 kotiottelua jatkosarjat mukaan lukien, joten yksittäisen kotipelin hinnaksi muodostuu 6,2 euroa. Uskallamme väittää kyseessä olevan Stadin paras hinta-laatusuhde.

Bollis odottaa. Kotiavaus la 20.4. klo 17.30. Kuva: Kalevi Hämäläinen