Juhlaottelussa fanituotetarjouksia

Kiffenin 115-vuotisjuhlaottelun kunniaksi on lauantaina tarjolla lukuisia fanituotteiden erikoistarjouksia. Tarjoukset ovat voimassa ainoastaan tässä ottelussa ja paikan päältä Kiffen-kahviosta ostettuina.

Retropaita

Ottelutapahtuman yhteydessä on myynnissä rajoitettu erä Kiffenin ottelussa käyttämiä punavihreäraitaisia retropaitoja. Retropaidan esikuvana toiminut raidallinen pelipaita oli seuramme jalkapallojaoston virallinen pelipaita 1930-luvun alkuun saakka. Kiffen saavutti raitapaidan aikakaudella Suomen mestaruudet vuosina 1913, 1915 ja 1916.

Retropaidan hinta on 89 €, ja paita on mallia blanco, eli selässä ei ole nimeä tai numeroa. Saatavilla koot S-3XL.

Retropaita (89 €)

Denna-nalle

Toisena uutuustuotteena esitellään Denna-pehmonalle, joita on tarjolla pieni, vajaan kymmenen kappaleen erä. Nallen hinta on 15 €.

Nalle on nimetty Dennis “Denna” Lindellin mukaan. Lindell toimi aikoinaan Kiffenin ja sen jalkapallojaoston puheenjohtajana. Hän tarjosi työpaikkoja, maksoi laskuja, hoiti pelaajasiirroista aiheutuneita kustannuksia ja auttoi muutenkin taloudellisesti. Hän myös loi kauden 1955 mestaruusjoukkueen. Lindell on Kiffenin pitkän historian keskeisimpiä henkilöitä sekä sen kunniajäsen numero 19 ja Musta Hurmuri numero 23.

Denna-pehmonalle (15 €)

Lauantaina julkistettaviin uutuustuotteisiin lukeutuu myös Kiffen-logolla varustettu tekninen t-paita (15 €).

Tekninen t-paita (15 €)

Juhlapäivän erikoistarjoukset

Lisäksi

  • Kiffen-kahvi 250 gr. – 12 €
  • Kiffen-muki – 15 €
    •  Kiffen-kahvi ja -muki – 25 €

Kiffen kiittää tuestasi!