Fesal Mohamed jatkaa

Kiffeniä kaksi kautta edustanut keskikenttäpelaaja Fesal Mohamed on allekirjoittanut kauden 2024 mittaisen jatkosopimuksen.

Vasenjalkainen pelin rytmittäjä saapui Mustiin Hurmureihin talvella 2022. Vuonna 2003 syntyneellä “Fegellä” on vielä paljon lunastamatonta potentiaalia, minkä nuori mies itsekin tiedostaa.

– Haluaisin urallani eteenpäin ja jos ylemmälle sarjatasolle haluan, niin pitää kyllä ottaa avauskokoonpanon paikka keskikentältä haltuun. Odotan itseltäni ehjää ja hyvää kautta. Olen valmiina tekemään duunia joukkueen eteen! Ja äijiltä odotan hyvää meininkiä niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin, Fege hymähtää.

Mohamedin Kiffen-aikaan on mahtunut pari ikävää loukkaantumista ja asevelvollisuuden suorittaminen, mutta siitä huolimatta tilille on kertynyt 20 ottelua ja kaksi maalia.

– Intin myötä meni vähän viime kausi sekaisin. Pelikentille paluun jälkeen ei myöskään nähty valmennuksen kanssa asioita ihan samalla tavalla, mutta tämän vuoden valmennukselta löytyy luottoa. Odotan innolla työntekoa Edin kanssa!

Fege halusi vielä antaa erityismaininnan joukkueen taustalla vaikuttavalle Kiffen-ikonille.

– Iso syy Kiffeniin jäämiseen oli Kille. Kille näkee minussa pelkkää hyvää ja auttaa minua eteenpäin. Kiitos Killelle!

Joukkueenjohtaja Jari “Kille” Hakala on mielissään Fegen jatkosta.

– Fegellä on potentiaalia nousta ihan johtavaksi pelaajaksi tulevana kautena. Kyseessä on erittäin pidetty pelikaveri, joten pukukopinkin kannalta jatko on hieno asia. Pelinäkemys, itseluottamus ja potkutekniikka ovat kaikki hyvällä tasolla. Fysiikkapuolella on vielä vähän parantamisen varaa, mutta eiköhän se siitä kehity.

Lisää sopimuksia luvassa ensi viikon alussa!