Givova on Kiffenin tekninen partneri

Italialainen Givova valikoitui pitkien neuvotteluiden jälkeen Kiffenin viralliseksi varustetoimittajaksi. Vesuviuksen juurella, aivan historiallisen Pompeijin kupeessa päämajaansa pitävä Givova on perinteinen perhejohtoinen yritys. Vuonna 2008 perustettu merkki ei ole vielä Suomen markkinoilla kovinkaan tunnettu – tosin osa jalkapallofaneista saattaa muistaa merkin Perparim Hetemaj’n pitkäaikaisen seuran, Chievo Veronan, pelipaidasta. Myös FIFA-rankingissa sijalla 29 oleva Venezuela pukeutuu Givovan peliasuihin.

Kiffenin toiminnanjohtaja Janne Wikman on tyytyväinen uudesta varustesopimuksesta: “GIVOVA on mielenkiintoinen uusi kumppanuus, merkki ei ole kovinkaan tunnettu Suomessa jonka vuoksi saimme heiltä kokonaisuutena edullisimman tarjouksen varustehankinnoillemme. Pandemian jatkuessa ja sponsorointitulojen ehtyessä pitää miettiä muita säästökohteita. GIVOVA tuli omilla hinnoillaan vastaan huomattavasti, joten loppujen lopuksi valinta oli helppo.”

“Yksi tärkeä syy valinnassa oli Givovan tarjoama mahdollisuus oman peliasumallin tekemiseen ilman suurta tilausta. Kauden 2021 pelipaitamme noudattaa Kiffenin perinteitä, musta on perusvärimme myös alkavalla kaudella. Tärkeimmät yhteistyökumppanimme HL Groupin ja InStatin johdolla tulevat myös näkymään hyvin uudessa peliasussa. Yksi kaivattu muutos on palaaminen perinteikkääseen Kiffenin punavihreään logoon, nämä värit vilahtavat myös pelipaidassa. Toivon että pelipaitamme saa positiivisen vastaanoton ja mahdollisimman moni fanimme tulee sen myös itselleen hankkimaan.” Wikman jatkaa.

FC Kiffenin kauden 2021 pelipaita ilmestyy verkkokauppaamme lähiaikoina.

Aloita keskustelu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *