Isot pisteet jaossa Pukinmäessä

Kiffen vierailee perjantaina Pukinmäessä, jossa sitä isännöi Atlantis FC Akatemia. Sarjakakkosen ja -kolmosen välinen taisto alkaa klo 19.00.

Kiffenin puolustukseen on tuonut tällä kaudella vahvuutta 20-vuotias Romy Nevalainen. PK-35:n organisaatiosta Mustiin Hurmureihin vaihtanut Nevalainen kertoo, että paluu treenikentälle juhannuksen jälkeen ei tuottanut vaikeuksia.

– Juhannus meni hyvin enimmäkseen töissä. Treenien tempo oli tarpeeksi korkea, jotta sai nuo juhannuksen jälkeiset skeidat liikkeelle.

Nevalaisen ensimmäinen Kiffen-vuosi on sujunut nousujohteisesti.

– Itselläni oli vaikeaa päästä takaisin futiksen rytmiin alkuvuodesta, mutta nyt kun on kesä tullut, niin laji näyttää taas minulle, kuinka ihana sitä on pelata!

Monipuolista Nevalaista on nähty niin topparin kuin oikean laitapuolustajan rooleissa.

Kiffen palasi viime pelissä voittojen tielle kaatamalla vakuuttavalla esityksellä kovavireisen Reippaan. Ottelut kärkijoukkueita vastaan jatkuvat perjantaina Pukinmäen luonnonnurmella, jossa Mustia Hurmureita isännöi Atlantis FC Akatemia.

– Atlantiksesta saadaan kolme pistettä, kun laitetaan ne työhaalarit päälle, ja aletaan työstämään hyvällä keskittymisellä heti ekasta minuutista lähtien, Nevalainen avaa voiton avaimia.

– Atlantis kaatuu täsmälleen samalla kuin Reipaskin, eli hyvällä yhteishengellä, ja tehdään joukkueelle duunia ja pelataan omaa peliämme. Osaamme voittaa nämä pelit, Emil Lehtinen kertoo.

Atlantis FC Akatemia on nähty sarjan kärkisijoilla kauden alusta lähtien. Tällä hetkellä se on toisena, pisteen verran Kiffeniä edellä. Myös Atlantis sai edellisessä ottelussaan katkaistua orastavan tappioputken, kun JäPS/47 kukistui Järvenpäässä selvästi 3-0. Joukkueen paras maalintekijä on kuusi maalia viimeistellyt kokenut Mohammed Bekhedda. Kiffeniläisille muutaman kauden takaa tuttu Demba Camara on osunut kolmesti, kuten myös japanilaiskärki Keita Miyakoshi.

Mustilla Hurmureilla on kalavelkoja maksettavanaan kauden avauskohtaamisesta. Bolliksen lumipyryssä nähtiin jokseenkin sekava ottelu, jossa vierailijat rokottivat Kiffenin alakerran mokista ja voittivat 4-2.

Kiffen vieraili edellisen kerran Pukinmäessä kaksi kesää sitten, kun Atlantiksen edustusjoukkue kaatui lukemin 3-0.

Edelliset kohtaamiset:

20.4.2024 Kiffen – Atlantis FC Akatemia 2-4
22.9.2023 Atlantis FC Akatemia – Kiffen 2-2
22.4.2023 Kiffen – Atlantis FC Akatemia 0-2

Atlantis FC Akatemia – Kiffen perjantaina 28.6. klo 19.00 Pukinmäen liikuntapuistossa.