Jaakko Jokilahti on uusi mediavastaava

FC Kiffenin uusi mediavastaava on Jaakko Jokilahti. Digimarkkinointifirmassa työskentelevä Jaakko on koulutukseltaan yo-merkonomi ja valmistuu pian liiketalouden tradenomiksi markkinoinnin ja viestinnän linjalta. Pihlajiston kasvatti tuli Mustien Hurmureiden toimintaan mukaan kaudella 2017.

”Kiffenin mediapuoli on mennyt eteenpäin vuosi vuodelta. Etenkin YouTube-kanava Kiffen TV on ollut mainio harppaus. Emme kuitenkaan tyydy nykyiseen, vaan pyrimme kunnianhimoisesti eteenpäin. Liika tyytyväisyys tappaa kehityksen”, Jaakko näkee.

Kiffen on legendaarinen seura, jolla on pitkä ja upea historia. Haluamme, että Kiffenillä on annettavaa myös tämän päivän jalkapallossa. Kuluva kausi on ollut hyvä, eteenpäin on menty kaikilla saroilla.

Uuden mediavastaava Jaakon mielestä lopullinen päämäärä on selkeä: ”Haluan auttaa rakentamaan Kiffenistä yhteisön, jossa kaikki tuntevat itsensä arvokkaiksi- niin pelaajat, taustat kuin kannattajatkin. Pyrin osaltani kehittämään tätä suuntausta seuran median puolelta”.

Aloita keskustelu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *