Kiffenin uusi toiminnanjohtaja on Janne Wikman

FC Kiffenin johtokunta on päättänyt vahvistaa seuraorganisaatiotaan ja nimennyt Janne Wikmanin seuran toiminnanjohtajaksi. Jokioisten Pallo-67 kasvatti on kerännyt yli 30 vuoden kokemuksen jalkapallosta ja futsalista niin pelaajana, valmentajana, erotuomarina kuin myös seuratoimijana. Ulkomaan työvuosina hän on ollut myös järjestänyt jalkapalloleirejä suomalaisille joukkueille.

Palattuaan 2000-luvun alussa työkomennukseltaan Suomeen Janne toimi mm. legendaarisen Vantaan Veturin Futsal-liigan otteluiden kuuluttajana kuten myös Atlantis FC:n kuuluttajana. Atlantis Akatemian valmentajana Janne toimi 2012-13 nostaen joukkueen kahdessa kaudessa Kutosesta Neloseen. Kakkosen yhden kauden maaliennätyksen, 40 maalia 27 ottelussa, tehnyt Sakari Tukiainen on hänen alasarjoista löytämä ammattilaiseksi noussut pelaaja.

Kokopäivätyössään Janne palvelee InStat analytiikkapalveluiden suomalaisia asiakkaita ja toiminnanjohtaja toivoo että pystyisi oman työnsä avulla tarjoamaan myös Kiffenille arvokasta apua seuratoiminnan kehittämisessä pidemmällä aikavälillä. Kiffenin johtokunta uskookin, että Jannella on tehtävässä vaadittavaa kokemusta, taitoa ja voimaa rakentaa Kiffenin yli 100 v. perinteitä kunnioittaen seuralle uutta entistä valoisampaa tulevaisuutta.

Aloita keskustelu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *