Kiffen haastaa sarjakärki JäPS:n

Kiffen lähtee voitto alla haastamaan sarjakärkeä.

Kiffenillä on sunnuntaina edessään kolmas ottelu viikon sisään. Keskiviikon vakuuttavan kotivoiton jäljiltä treenaaminen on kuitenkin maistunut, eikä väsy ole vaivannut joukkuetta. Pelikieltonsa kärsinyt Pyry Korhonen odottaa järvenpääläisten kohtaamista innolla.

– Onhan tässä fiilikset korkealla kun pelipäivä lähestyy, jopa vähän jännitystä ilmassa, Korhonen toteaa.

Sunnuntaina vastaan asettuu Kakkosen A-lohkoa johtava JäPS. Kiffen koki kauden avausottelussa ruman 5-1-tappion Järvenpäässä, mutta Mustat Hurmurit eivät ole yksin järvenpääläisten tulivoiman alle jäämisessä. JäPS on iskenyt 14 ottelussa peräti 40 maalia. Kärkipari Miro SchwalenstöckerAleksi Ristola on ollut erittäin tehokas: Schwalenstöcker on iskenyt yhdeksän maalia ja Ristola kahdeksan. Kuitenkin myös joukkueen oma verkko on heilunut sarjajohtajalle poikkeuksellisen useasti, yhteensä 21 kertaa.

JäPS pelasi Kiffenin tavoin keskiviikkona. Lappeenrannassa PEPO oli parempi luvuin 2-1 ja tappion lisäksi Keski-Uusimaan ylpeys sai jobinpostia korttitilien täyttymisen muodossa. Schwalenstöcker ja puolustaja Vili-Petri Vänttinen ottivat kauden neljännet keltaiset, joten he joutuvat huilaamaan sunnuntaina.

JäPS:llä on kuitenkin erittäin laaja rosteri, kuten joukkuesittelystämme selviää, joten pari poissaoloa eivät muuta sunnuntain asetelmia merkittävästi. Kiffen lähtee paineettomassa tilassa haastamaan sarjakärkeä.

– Pelille on totta kai isot odotukset: Bolliksen täysi katsomo, priimakuntoinen baana ja revanssi JäPS:sta heikosti päättyneen alkukesän Jäken vierailun jäljiltä, Korhonen hehkuttaa.

Iskeekö Pyry samanlaisen unelmamaalin kuin kaksi kesää sitten?
Tule ottamaan selvää! Kiffen – JäPS Bolliksella 15.8. klo 18.30.

Sunnuntaina Bolliksella grillissä tirisevät tuttuun tapaan Wotkinsin grillimakkarat, ja tarjolla on muutakin pientä purtavaa ja juotavaa. Uutta Rost&Co:n Reilun kaupan Kiffen-luomukahvia kelpaa myös suositella!

Liput paikan päältä:
Aikuiset = 8 €
Lapset, opiskelijat, eläkeläiset ja jäsenet = 5 €
Ottelutapahtuman maksutapoina ovat kortti ja käteinen.