Jere Jääskeläisen ura päätökseen – Kiffen muistaa lauantaina

Kiffeniä kaudesta 2012 lähtien edustanut seuraikoni Jere Jääskeläinen päättää uransa edustusjoukkueessa tähän kauteen. Peräti kymmenen Kiffen-kauden aikana Jääskeläinen pelasi Mustien Hurmurien jalkapallojoukkueissa yhteensä 97 ottelua, joista 76 edustuksessa.

Jääskeläinen on TP-Seinäjoen kasvatti, ja hän oli mukana myös SJK:ssa aivan sen toiminnan alkuvaiheessa. Ensimmäisen Kakkosen ottelunsa hän pelasi vain 14-vuotiaana.

Jääskeläinen pelasi alun perin keskikentällä, mutta Kiffenin silloinen valmentaja Timo Salo teki hänestä puolustajan, ja tällä paikalla Jääskeläinen pelasikin uransa loppuun asti. Jääskeläisen uran kulta-aikana voineekin pitää juuri Timo Salon aikakautta, jolloin hän oli erittäin tärkeä osa Kiffenin silloista fyysistä joukkuetta ja toimi sen kapteenina.

Viime vuodet Jääskeläinen kärsi loukkaantumisista, mutta mies jatkoi tsemppaamista ja harjoittelua joukkueen mukana. Jääskeläisellä oli loppuun asti tärkeä rooli esimerkiksi joukkuehengen luomisessa.

Kiffen muistaa Jääskeläistä ennen lauantain Reipas-ottelun alkua, minkä vuoksi toivomme yleisön saapuvan paikalle hyvissä ajoin.

Kiitos, Jere!