Jere Pulkkinen palaa Hurmureihin – “Haluan auttaa Kiffeniä nousemaan Ykköseen”

Kiffenin takalinjat saavat lisää kokemusta, kun rutinoitunut Jere Pulkkinen palaa Mustiin Hurmureihin kauden 2022 kattavalla sopimuksella.

Pulkkinen pelasi edellisen kerran Kiffenissä kaudella 2015. Sen jälkeen puolustaja vietti useamman vuoden Viikingeissä ja edelliset kaksi kautta Espoon Palloseurassa.

Kiffenin valmentaja Jari “Kille” Hakala nostaa esiin Pulkkisen monipuolisuuden pelaajana.

– Lähes sata ottelua Kakkosta pelannut Jere Pulkkinen on näyttänyt tasonsa vuosien saatossa ja pystyy pelaamaan useampaa pelipaikkaa. Hän tuo meille kokemusta ja vaihtoehtoja pelijärjestelmiin pystyen pelaamaan laidassa pakkia tai keskellä topparia. Samalla saamme mukavasti nostettua kilpailutilannetta joukkueen sisällä. Ja on aina mukava nähdä takaisin Kiffeniin palaavia pelaajia, Hakala iloitsee.

Pulkkinen on innoissaan paluustaan Mustiin Hurmureihin ja Bollikselle.

– Ihan mahtavat fiilikset, mukava palata takaisin Mustiin Hurmureihin. Kyllä tätä on odotettu, ja on aina pysynyt mielessä, kun vuonna 2015 pääsin ensimmäistä kertaa pelaamaan Kakkosta. Se oli 19. toukokuuta Bolliksella FC Lahti Akatemiaa vastaan, kun pääsin lopussa debytoimaan voittoisassa ottelussa. Joten vuosien jälkeen Bollis kutsuu taas! Nyt vaan mahdollisimman paljon pelejä alle, haluan auttaa Kiffeniä nousemaan Ykköseen. Tavoitteena pistää hieman maalitehoja tauluun, tai ainakin useita maalisyöttöjä alkavalla kaudella, Pulkkinen päättää.

Tervetuloa takaisin, Jere!

Pelaajasopimustilanne 29.1.2022

Maalivahdit
Axel Anderson
Niko Tervonen

Puolustajat
Valtteri Karlsson
Antti Korhonen
Pyry Korhonen
Leon Pierce
Jere Pulkkinen
Dominic Savolainen

Keskikenttäpelaajat
Riku Heinonen
Severi Murto
Misael Rearte
Rasmus Ruismäki

Hyökkääjät
Samuli Heiska
Mauricio Hopsu