Jere Pulkkinen solmi jatkon: “Ei tarvinnut miettiä kahta kertaa”

Puolustaja Jere Pulkkinen on tehnyt Kiffenin kanssa yksivuotisen jatkosopimuksen. Ensimmäisen kerran Mustia Hurmureita jo kaudella 2015 edustaneella “Pululla” on edessään kolmas kausi Kiffenissä.

– Kiffenissä jatko oli helppoa. Ei tarvinnut miettiä kahta kertaa. Mahtavat pelikaverit, hyvä joukkuehenki ja Bolliksen nurmella pelaaminen, Jere luettelee syitä.

Pulkkinen taisteli viime kaudella laitapakin tontilla 11 ottelussa yhteensä 484 minuutin verran. Kautta häiritsi kesällä sattunut loukkaantuminen, mutta esimerkiksi lokakuun JIPPO-kotiottelussa Pulun kokemus oli tärkeässä osassa, kun Kiffen taisteli alivoimaisena 1-1-tasapelin. Ensi syyskuussa 30 vuotta täyttävä kehäkettu toivoo nyt edellistä ehjempää kautta.

– Viime kausi meni omalta osaltani penkin alle, kun kesällä nivelsiteet hajosivat nilkasta. Sen jälkeen loppukausi meni enemmän nilkkaa kuntouttaessa. Oma tavoite tulevalle kaudelle on pysyä hyvässä pelikunnossa ja välttyä loukkaantumisilta.

Pulkkinen viime kauden kotiavauksessa NJS:aa vastaan.

Kiffenin rosteri on pysynyt hyvin kasassa. Viime kauden Mustat Hurmurit esittivät parhaimmillaan upeita otteita, mutta Jere uskoo joukkueen pystyvän parempaankin.

– Meillä on vahva nippu koossa. Viime kaudella pelaaminen oli ajoittain hyvää, mutta oli myös ailahtelevia esityksiä, joiden karsiminen olisi tärkeää tulevana kautena, Pulu toteaa.