Johannes Atanga Kiffeniin

Puolustaja Johannes Atanga, 18, siirtyy Kiffeniin yksivuotisella sopimuksella.

FC Viikingeissä jalkapallokasvatuksensa saanut Atanga on pelannut ympäri pääkaupunkiseutua. Viime kausi sujui Grankulla IFK:n ASM-joukkueessa ja Kolmosessa pelanneessa GrIFK/U23:ssa.

– Pelasin pitkään Espoossa EBK:ssä sekä FC Espoossa ja hetken Vantaalla VJS:ssä ennen Graniin liittymistä.

Siirto Granista Stadiin syntyi vanhan pelikaverin suosituksesta.

– Pelasin Tuomas Saarikon kanssa FC Espoossa ja Tuomas suositteli Kiffeniä minulle. Tulin sitten try-outiin joulukuussa. Sain kutsuja muihinkin joukkueisiin, mutta täällä oli heti alusta saakka kivaa, joten kun sopimusta tarjottiin, päätin jäädä Kiffeniin.

Isokokoinen ja lennokas Johannes on kuin luotu toppariksi, mutta pelipaikka löytyi aiemmin toiselta puolelta kenttää.

– Ennen mä olin kärki, mutta en tykännyt siitä yhtään. Yksi toppareista loukkaantui FC Espoossa ja mut laitettiin tilalle. Loppu on historiaa, rakastuin topparin pelipaikkaan.

Atangalta on nähty talven harjoituspeleissä rohkeita nousuja.

Joukkueen nuorimpiin lukeutuva Johannes on sopeutunut hyvin miesten peleihin.

–  Ihan hyvät ensivaikutelmat. Tempo on selvästi kovempaa kuin ASM:ssä. Täällä pystyy haastamaan itseään kunnolla. Pelikaverit ovat kilpailuhenkisiä, mutta ystävällisiä!

Kannattajille Johannes antaa sykähdyttävän syyn tulla katsomaan nuorukaisen otteita Bollikselle.

– Mä oon toppari, josta tulee joukkueen maalikuningas.

Tilaa tästä kausikortti huokeaan 69 euron hintaan. Kiffen tulee pelaamaan minimissään 11 kotiottelua jatkosarjat mukaan lukien, joten yksittäisen kotipelin hinnaksi muodostuu 6,2 euroa. Nuorentunut Kiffen lupaa tarjota yleisöystävällistä peliä Stadin parhaalla hinta-laatusuhteella.