Joona Tukiainen allekirjoitti jatkon: “Meillä on hyvä jengi”

Laitalinkki Joona Tukiainen on solminut Kiffenin kanssa yksivuotisen jatkosopimuksen.

Tukiainen siirtyi Kiffeniin viime kaudeksi NJS:n riveistä. Vasemmalla laidalla viilettänyt Joona missasi ensimmäiset ottelut, mutta heti kentälle päästyään hän oli tärkeässä roolissa joukkueen pelinrakentelussa. Tukiainen iski Kakkosen otteluissa kolme maalia ja tarjoili kolme maaliin johtanutta syöttöä.

– Viime kausi oli silleen ihan ok. Suht jees, mutta vähän huonoa oli se, että oma pre-season jäi silloin lyheksi yhden vähän isomman loukkaantumisen takia. Sitten siinä oli pikkuvaivaa juuri sen lyhyen pre-seasonin takia. Muuten ihan ok kausi, Joona kertoo.

Joona kiittelee joukkueen pientä vaihtuvuutta. Esimerkiksi keskikenttä pysyy miltei samana kuin viime kaudella.

– Jatkamaan sai ihan ehdottomasti tämä porukka. Meillä on hyvä jengi, moni jätkä viime kaudelta jäi tällekin kaudelle. Kiffen on myös hyvä seura.

Joona pitää laitapakit kiireisinä.

– Odotuksia ensi kaudesta on nyt ainakin se, että pystyisi vetämään kunnon ehjän, hyvä kauden. Että pelaisin hyvän henkilökohtaisen kauden, johon olisin tyytyväinen. Ja että myös joukkue onnistuisi vielä paremmin kuin viime kaudella.

Kiffen valmistautuu tulevaan sarjakauteen pelaamalla yksittäisiä harjoitusotteluita. Viidestä ottelustaan Mustat Hurmurit ovat voittaneet kolme ja hävinneet kaksi. Vaihtelevat kokoonpanot ja lukuisat loukkaantumiset ovat näkyneet hieman ailahtelevien tulosten muodossa, mutta Joona uskoo otteiden kehittyvän kevään lähestyessä.

– Treenipelit ovat menneet aika laidasta laitaan. Siellä on ollut ihan hyviä pelejä ja sitten on ollut vähän heikompia pelejä. Pelien sisälläkin se on vähän vaihdellut. Uskon, että saamme siihen tasaisuutta sitten kun sarjakausi ja tosipelit alkavat, Joona toteaa.