Junioritoiminta käynnistyi uudelleen!

Kiffenin vuosia pysähdyksissä ollut junioritoiminta pyörähti uudelleen käyntiin helmikuussa, kun Pikku Hurmurit vanhempineen valtasivat Stadian Nilsiänkadun liikuntasalin sunnuntai-iltapäivänä.

Toiminta on suunnattu pääsääntöisesti eskari- ja alakouluikäisille, jotka ovat parketilla pyörittäneet iskiä ja äiskiä sellaisella vauhdilla, että auton löytyminen treenien jälkeen on ollut haastavaa. Tappiotta kerrasta toiseen eteneviä Pikku Hurmureita on parhaimmillaan ollut paikalla toistakymmentä, ja toiminta jatkuu vielä muutaman viikon ajan.

Junioritoimintaa käynnistämässä ollut pitkän linjan kiffeniläinen Ville Ruoko on ollut tyytyväinen menoon.

– Hienoa nähdä, että Kiffen herättää tunteita. Pikku Hurmurit ovat kehitelleet jo uusia kannatuslauluja, jotka odottavat Bolliksen avautumista. Toiminta on tehty lapsien ehdoilla, he päättävät paljolti mitä tehdään, toki erilaisia oheisaktiviteettejakin on mukaan otettu. Muutenhan vanhemmat saisivat sellaista kyytiä, että kaivattaisiin opaskoiraa auttamaan meidät kotiin, Ruoko hehkuttaa.

– Perhefutis saa kesäkuun alkupuolella jatkoa leikkimielisen futisleirin merkeissä, silloin pujottelukepiksi pääsevät edustuksen pelaajat ja valmennus. Maalikuningas Cico (Cheikh Toure) on ainakin lupautunut mukaan, mikäli vain työkiireiltään ehtii. Ja ensi syksynä sitten jatketaan perhefutista, mahdollisesti mukaan otetaan jo koulunsa aloittaneitakin tulevaisuuden tähtiä. Tavoitteeksi laitetaan tietenkin Mestareiden liigan voitto, vuodesta vielä keskustellaan vanhempien kanssa.

Tiedotamme kesäfutiksesta lisää lähiaikoina!