Kakkosen otteluohjelmaa leivotaan

Yksi varma lähestyvän kesän merkki on tulevan kauden otteluohjelman julkaiseminen. Sitä saadaan vielä viikon verran odotella, mutta Palloliiton kilpailupäällikkö Peter “Kupsi” Lundström on – ainakin kiffeniläisten silmin – leiponut erittäin kiinnostavan kakun, jonka toivomme maistuvan myös faneillemme.

Tällä hetkellä herkkuleivos on seurojen maisteltavana, ja valmistusreseptiin tehtäneen vielä pieniä muutoksia ennen kuin se saadaan valmiiksi. Tästä syystä emme vielä kommentoi keskeneräistä mestariteosta kuin lyhyesti. Tämänhetkisen tiedon mukaan kausi alkaa huhtikuun viimeisenä viikonloppuna ja päättyy lokakuun lopussa.

Kaudella 2021 Kakkonen pelataan kaksinkertaisena sarjana kolmessa 12 joukkueen lohkossa (22 kierrosta), minkä jälkeen lohkon neljä parasta joukkuetta pelaavat vielä yksinkertaisen nousukarsintasarjan (3 peliä). Nousukarsintasarja pelataan jatkumona runkosarjalle, jolloin runkosarjassa saadut pisteet ja maalit seuraavat mukana nousukarsintasarjaan ilman muutoksia. Sarjassa sijoille 1. ja 2. sijoittuneet joukkueet saavat kaksi kotiottelua nousukarsintasarjaan, ja sarjassa sijoille 3. ja 4. sijoittuneet joukkueet yhden kotiottelun. Lohkojen voittajat nousevat suoraan Ykköseen kaudelle 2022.

Kiffenin virallinen otteluohjelma kaudelle 2021 julkaistaan keskiviikkona 10.2.2021 klo 14:00 kotisivuillamme. Sen jälkeen onkin hyvä suunnata kausikorttiostoksille Kiffen Shopiin. Ja jos kausari ei ole sinun valintasi, niin myös kannatusjäsenyys on mainio vaihtoehto. Kaikille kausarin tai kannatusjäsenyyden hankkineille postitamme Kiffenin tulevan kausijulkaisun suoraan kotiosoitteeseen!

Aloita keskustelu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

31  +    =  41