Kapteeni Murto jatkosopimukseen

Viime kausina Kiffenin kapteeninnauhaa kantanut Severi Murto on solminut jatkosopimuksen tulevasta kaudesta. Puolustavalla keskikenttäpelaajalla on siten edessään jo viides perättäinen kausi Mustissa Hurmureissa.

Nurmijärveltä kotoisin oleva NJS:n kasvatti Murto saapui Kiffeniin kaudeksi 2019 ja viimeiset neljä kautta hän on toiminut joukkueen kapteenina. Vuonna 1991 syntynyt “Seve” edustaa Mustien Hurmurien kokenutta kalustoa, joka tuo porukkaan jatkuvuutta.

Seve osallistui Kotkan maalijuhlaan.

Murto esitti viime kaudella varmoja otteita keskikentän pohjalla. Hän teki myös voittomaalin elokuisessa vierasottelussa PeKaa vastaan. Niin kapteenin kuin koko joukkueenkin mainiot edesottamukset siivittivät Kiffenin sen parhaaseen Kakkosen sijoitukseen yli kymmeneen vuoteen.

– Joukkueelta hyvä kausi, ja kiva nähdä, että pysyin itsekin vielä mukana, Murto kiteyttää.

Murto on onnistunut pelaamaan Kiffenissä ehjiä kausia vuodesta toiseen. Viime vuonna tilille kertyi Kakkosessa yhteensä 22 ottelua ja komeat 1 864 peliminuuttia. Kapteeni on ehtinyt edustaa Mustia Hurmureita yhteensä 76 ottelussa — 71 avauskokoonpanossa. Maaleja on syntynyt viisi kappaletta ja maaliin johtaneita syöttöjä sama määrä.

– Olen välttynyt isommilta loukkaantumisilta viime vuosina, ja toivottavasti näin myös tulevana kautena. Täytyy tehdä hyvät kuntopohjat talven aikana ja toivoa parasta.

Myös valmentaja Mako Tukiainen on tyytyväinen Seven jatkosopimuksesta.

– Viime kausi oli Seveltä vahvaa näyttöä, kokeneille pelaajille on aina tarvetta joukkueessa. Perinteisen keskikentän pohjapelaamisen lisäksi Seve onnistui hyvin myös hyökkävämmässä roolissakin. Nyt kun saadaan alle hyvä talviharjoittelu, niin tiedä mihin kapteeni kesällä yltääkään.

Kapteeni pitää jöötä jatkossakin.

Lisää sopimusuutisia luvassa sunnuntaina klo 19.08!