Karim Jmaali vahvistaa Kiffeniä

Kiffen on solminut yksivuotisen sopimuksen hyökkäävän keskikenttäpelaajan Karim Jmaalin kanssa. “Myrtsin Messiksikin” tituleerattu 28-vuotias pallotaituri siirtyy Mustiin Hurmureihin viime kaudella Kolmosta pelanneesta Vantaan Jalkapalloseurasta.

Jmaalin kasvattajaseura on Puistolan Urheilijat. Ensimmäiset miesten Kakkosen pelit hän pelasi FC Viikingeissä kaudella 2016, ja hänet on nähty pääkaupunkiseudulla myös KäPan, PK-35:n ja FC Kontun paidoissa. Kaksi edellistä kautta Jmaali vietti VJS:ssä, jonka riveissä hän teki viime kauden Kolmosessa 20 ottelussa peräti 22 maalia. Myös Suomen Cupissa jälki oli tuhoisaa: 7 otteluun 5 maalia.

Jmaalilla oli lukuisia perusteita maisemanvaihdokseen.

– Minulla oli muitakin vaihtoehtoja Kakkosessa ja korkeammallakin, mutta Kiffen sopi parhaiten elämäntilanteeseeni. Kaiken kruunasivat hyvä meininki ja entisestään tutut kaverit. Lisäksi valmennus jakaa tietyllä tavalla samat ajatukset kuin minä kentällä, se teki päätöksestä loppujen lopuksi helpon. Kiffen on myös legendaarinen seura. Ja Töölö ja nurtsi ovat hyvä kombinaatio, kun Helsingissä asuu.

Tuttu näky viime kaudella Myyrmäessä. Kuva: Jari Mäensivu

Kiffenin viime kauteen verrattuna Jmaali haluaa joukkueelta muun muassa enemmän maaleja.

– Tuon Kiffeniin voittamisen kulttuuria. Olen pallovarma yläalueella ja pystyn luomaan maalipaikkoja ja tekemään maaleja myös itse, ainakin viime kausien perusteella. Tehoja pitää tuoda, viime kausi ei tainnut mennä Kiffeniltä niin hyvin. Eiköhän tämä vuosi ole sitten parempi, Karim uskoo.

Kiffenin harjoitusottelut sujuivat nousujohteisesti ja joukkue pelasi kuusi viimeistä peliään ilman tappioita. Myös Jmaali kertoo päässeensä koko ajan paremmin sisään joukkueeseen.

– Mukava meininki. Alkaa oppia tuntemaan jätkiä ja tietämään, miten he liikkuvat kentällä, mihin itse liikun ja mihin laitetaan palloa. Pikku hiljaa tietää kaverien nimetkin, se helpottaa.

Jmaali odottaa innolla lauantain avauspeliä Reippaan vieraana.

– Lahti, Reipas ja Litmasen kenttä sytyttävät tietyllä tavalla aina. Siihen pitää valmistautua hyvin. Kyllä tässä on niin sanotusti kroppa viritetty siihen kuntoon. Otetaan sieltä pisteet himaan ja aloitetaan tämä kausi hyvin.

Loppuun terveiset faneille.

– Ehdottomasti kannattaa tulla katsomaan meitä. Bolliksella on hyvää futista ja hieno meininki.

Tervetuloa Kiffeniin, Karim!

ENSI VIIKOLLA SKULATAAN BOLLIKSELLA!

Tiistaina edessä on miesten Suomen Cupin korkkaus paikallisottelun merkeissä, kun Taka-Töölöön tulee vieraita yhdeksän spårapysäkin päästä Jätkäsaaresta. Mittelö PPJ:tä vastaan alkaa klo 18.

Kakkosen kotiavausta vietetään ensi lauantaina klo 17.30 alkaen. Vastassa Atlantis FC Akatemia. Miesten ottelun jälkeen vuorossa on naisten Suomen Cupia klo 20.15, kun Kiffenin naiset haastavat kaksi sarjaporrasta ylempänä pelaavan Järvenpään Palloseuran.

Kaikki ottelut pelataan Bollis 1:n tekonurmella.

Tilaa tästä kausikortti huokeaan 69 euron hintaan. Kiffen tulee pelaamaan minimissään 11 kotiottelua jatkosarjat mukaan lukien, joten yksittäisen kotipelin hinnaksi muodostuu 6,2 euroa. Uskallamme väittää kyseessä olevan Stadin paras hinta-laatusuhde.

Huomioithan että kausikortti ei oikeuta sisäänpääsyyn miesten Cup-otteluun. Pääsyliput ennakkoon.

Nähdään Bolliksella!