Kastratit sopimukseen

Kiffeniä viime kaudella edustanut Milot Kastrati, 23, sekä hänen isoveljensä Isljam Kastrati, 27, ovat kummatkin allekirjoittaneet vuoden mittaiset sopimukset.

Kiffenin kannattajille uudempi tuttavuus Isljam eli “Lami” pelasi viime kaudella seitsemän ottelua NJS:n paidassa. Hän on harjoitellut Mustien Hurmurien kanssa jo viime syksystä saakka, joten joukkue on tullut tutuksi.

– Huomasin heti, että täällä on hyvä meininki. Tunsin jo joitain pelaajia entuudestaan ja uusi valmennus vakuutti. Hyvillä mielin odotan kauden alkua.

Isljam Kastrati rauhoittaa peliä keskikentän pohjalla. Kuva: Jari Mäensivu

Milot Kastratia jäi kaivelemaan viime kauden pettymys niin joukkueena kuin henkilökohtaisella tasolla.

– Jäi viime kaudella vähän työt kesken. Mä en tykkää tehdä asioita puoliksi, haluan tehdä ne aina loppuun, Milot toteaa päättäväisesti.

Kumpaakin veljestä voi kuvailla monipuoliseksi. Milotia nähtiin viime kaudella Kiffenissä niin piikissä kuin laitahyökkääjänä. Isljam puolestaan viihtyy monilla keskikentän paikoilla, mutta omien sanojensa mukaan mieluiten alempana leveydessä mezzalan roolissa.

Milot Kastratilta on totuttu näkemään aggressiivista prässiä. Kuva: Jari Mäensivu

Veljekset pelasivat edellisen kerran yhdessä kaksi kautta sitten Valtissa.

– Halusin päästä vielä pelaamaan broidin kanssa vielä kerran ennen kuin se etenee tästä korkeammille sarjatasoille, Isljam sanoo.

– Aina kiva pelata broidin kanssa. Saa aina lisää itsevarmuutta, kun on broidi vieressä, Milot kertoo.

Lami kannustaa kausikorttiostoksille ja lupaa katsomisen arvoisen Kiffenin.

– Tällä kaudella nähdään määrätietoinen ja nälkäinen joukkue, joka haluaa taistella taas niistä kärkisijoista. Tulkaa ehdottomasti katsomaan Stadin viihdyttävintä futista!

Bollis kutsuu takaisin. Kotiavaus lauantaina 20.4. klo 17.30, vastassa Atlantis FC Akatemia.