Try-outit alkavat – vielä ehdit ilmoittautua!

Paljon mielenkiintoa herättäneet Kiffenin ensi kauden try-outit alkavat maanantaina 5.12. Talin hallissa. Toinen avoin try-out järjestetään samassa paikassa saman viikon perjantaina 9.12. Maanantain try-out pidetään klo 18.30-19.30 ja perjantain try-out klo 18.00-19.00.

Päävalmentaja Mako Tukiainen kertoo, että Kiffenin try-outit ovat herättäneet suurta kiinnostusta.

– Yhteydenottoja on tullut todella paljon sekä sähköpostilla, WhatsAppissa että ihan perinteiseen tapaan soittamalla. Innokkaimmat ovat olleet liikkeellä viikonloppuna jo ennen aamukahdeksaa. Ensimmäisellä viikolla try-outit ovat avoimia kaikille, mutta suosittelemme silti ilmoittautumaan etukäteen. Poimimme ennakkoon kiinnostavimmat suoraan toiselle testiviikolle, kuten myös parhaat ensimmäisen viikon yrittäjistä, Mako kertoo.

– Veikkaan, että try-outilla tulee olemaan paljon yrittäjiä, emmekä voi taata, että kaikki mahtuvat mukaan harjoitteisiin tai saavat tarpeeksi aikaa näyttää taitotasonsa. Siksi etukäteisilmoittautuminen on enemmän kuin suotavaa. Vaihtoehtoisesti tule paikalle hyvissä ajoin ja ilmoittaudu taustoillemme Talin aulassa kertomalla nimesi, syntymävuotesi, pelipaikkasi, viime kauden joukkue ja sarjataso.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Nimi
Etu- ja sukunimi niin kuin ne on Palloliiton järjestelmässä
Muodossa PP.KK.VVVV
Mikäli haluamme keskustella kanssasi ennen try outia.
Missä joukkueessa ja sarjatasolla pelasit kaudella 2022?
Olen vapaa siirtymään uuteen seuraan
Olet hoitanut kaikki velvoitteesi vanhaa seuraasi kohtaan, kuten jäsen- ja kuukausimaksut.
Pelipaikka
Mikä on luontaisin pelipaikkasi?
Anna suora linkkisi pelaajaprofiiliisi Palloliiton Tulospalvelussa - linkki on muotoa https://tulospalvelu.palloliitto.fi/person/*******/info
Kerro omin sanoin itsestäsi, vahvuuksistasi ja heikkouksistasi.
Kerro miksi Kiffenin tulisi valita juuri sinut try outille.
Kerro millainen seura Kiffen mielestäsi on.