Järvenpään Palloseura

Kauden avausottelu siirtyy

Kauan odotettu kauden 2021 avausottelu JäPSiä vastaan siirtyy muutamalla päivällä.

Alun perin ottelu piti pelata perjantaina 28. toukokuuta klo 18:30 alkaen, mutta valitettavasti paikallisviranomaisten linjaukset estävät ottelun pelaamisen suunnitellun sarjaohjelman mukaisesti. Näin ollen JäPS, FC Kiffen ja Suomen Palloliitto ovat sopineet ottelun siirtämisestä tiistaille 1. kesäkuuta klo 19:00. Ottelu pelataan Järvenpään keskuskentällä, ja ottelutapahtumassa noudatetaan voimassaolevia kokoontumisrajoituksia. Lisätietoja lähempänä ottelupäivää JäPSin kotisivuilta.

FC Kiffenin ensimmäinen kotiottelu pelataan 19. kesäkuuta Talissa klo 15:00 ja vastassa on silloin PKKU. Ottelussa noudatetaan kyseisenä ajankohtana voimassaolevia viranomaismääräyksiä ja katsojarajoituksia. Pyydämme huomioimaan, että tämän hetken linjauksen mukaan Suomen Palloliiton myöntämät vapaakortit eivät oikeuta ilmaiseen sisäänpääsyyn ottelutapahtumiin. Media-akkreditoinnista tiedotamme erikseen.

Hankkimalla Kiffenin VIP-kausikortin varmistat etuoikeutesi sisäänpääsyyn kaikkiin kotiotteluihimme, mikäli katsojamäärä on rajoitettu.

Aloita keskustelu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *