Kiffen goes Diffen

Lähde mukaan katsomaan Tukholman derbyä

DIF

Kiffen järjestää jäsenilleen, faneilleen ja yhteeistyökumppaneilleen mahdollisuuden lähteä seuraamaan Tukholman kuumaa derbyä, kun Djurgården ja Hammarby taistelevat kaupungin herruudesta sunnuntaina 2. kesäkuuta klo 14:00 alkaen Tele2 areenalla.

Lähdemme matkaan Helsingistä lauantaina 1. kesäkuuta iltapäivällä Katajanokalta klo 17:15 Viking Linen Cinderellalla kohti Tukholmaa ja menomatkalla nautimme buffet-illallisen ruokajuomineen (vesi, maito, virvoitusjuomat, olut ja viini).

Rentouttavan merimatkan jälkeen rantaudumme Tukholmaan, Stadsgårdenin satamaan sunnuntai-aamuna klo 10:00 ja suuntaamme rauhassa omatoimisesti/porukalla parin pysähdyksen taktiikalla kohti Johanneshowissa sijaitsevaa Tele2 areena.

Tukholman derby alkaa klo 14:00, mutta saavumme paikalle ajoissa ja Kotschakin Pellen meille varaamat liput odottavat noutajaa. Nautimme paikallisottelun tunnelmasta ja ottelun jälkeen ei ole kova kiire, Norwegianin lento kohti Helsinkiä lähtee Arlandasta klo 21:50 ja laskeutuu Helsinkiin hieman ennen puolta yötä. 

MATKA ON LOPPUUNVARATTU!

Vaihtoehdot ja hinnat henkilöltä