FC Kiffen Kickers

Kiffen aloittaa junioritoiminnan

Kiffenin hallituksen viime syksynä hyväksymän seuran kehityssuunnitelman ensimmäiset askeleet otetaan tulevana kesänä. Seuran junioritoiminnan rakentaminen aloitetaan uudelleen, kun Kiffen Kickers järjestää kolme jalkapalloleiriä koulujen kesälomien aikaan.

Kiffen Kickers -toimintaa lähtee kehittämään Daniel Stevens, joka toimii myös edustusjoukkueemme kakkosvalmentajana. Pitkän pelaajauran tehnyt yhdysvaltalainen Daniel suorittaa tällä hetkellä UEFA A -tutkintoa ja on innoissaan junioritoiminnan aloittamisesta.

– Olemme keskustelleet asiasta jo pidempään seuran hallituksen kanssa, ja olen todella iloinen nyt kun olemme saaneet asiat etenemään siihen vaiheeseen, että voimme kertoa toiminnan aloittamisesta. Itselleni on kertynyt vuosien varrella kokemusta jalkapallokoulujen ja leirien järjestämisestä, ja uskon, että Kiffen Kickers tulee olemaan piristävä lisä pääkaupunkiseudun juniorijalkapallotoimintaan.

Kiffenin toiminnanjohtaja Janne Wikman kertoo suunnitelmasta seuraavasti.

– Emme lähde tavoittelemaan kuuta taivaalta. Aloitamme kesän jalkapalloleireillä, ja syksyllä on tarkoitus laajentaa toimintaamme Perhefutikseen ja Minifutikseen. Ikäkausijoukkueet tulevat sitten kun ovat tullakseen, ehkä ensimmäiset pikkuhurmurit astelevat seuran väreissä pelikentälle kaudella 2022. Olemme seuran sisällä kartoittaneet junioritoiminnan aloittamista pidempään, ja uskon, että aika moni Kiffen-sydäminen isä tai äiti saattaa tuoda oman lapsensa mukaan Kiffen Kickers -toimintaamme – varsinkin ikämiespelaajiemme joukosta on tullut kannustavaa palautetta. Mikseivät innokkaimmat antaisi myös oman panoksensa kentän reunalla, Wikman uskoo.

– Seuramme jäsenmäärät ovat viime vuosina pysyneet pitkälti samalla tasolla. Samaan aikaan ulkopuolinen kiinnostus Kiffeniä kohtaan on noussut kehittyneen tiedotuksen ja hyvien peliotteiden ansiosta. Toivottavasti kentän ulkopuoliset toimet auttavat myös Kiffen Kickers -junioritoiminnan aloittamisessa. Kiffen on kuitenkin seura, jolla on pitkä ja hieno historia Suomen mestaruuksineen, nyt lähdetään rakentamaan uutta ja uljasta tulevaisuutta. Tai oikeasti rakentaminen oli tarkoitus aloittaa jo tänä keväänä, valitettavasti pandemia on vaan edelleen voimakkaasti läsnä kaikkien jokapäiväisessä elämässä. Näin ollen päätimme olla ottamatta minkäänlaisia riskejä ja siirtää ohjelman lanseerauksen hieman myöhäisemmäksi. Tiedämme, että kyseessä on pitkäaikainen projekti, jonka tuloksia päästään tarkastelemaan vasta ensi vuosikymmenellä, Wikman jatkaa.

Merkitse jo seuraavat Kiffen Kickers -jalkapalloleiriviikot kalenteriisi:

  • viikko 23 Munkkiniemi
  • viikko 24 Töölö
  • viikko 30 Käpylä

Kiffen Kickers -sivusto avataan lähipäivinä, ja junioritoiminta lanseerataan yhteistyössä Daniel Stevensin Sisu Footballin kanssa.

 

Aloita keskustelu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *