Kiffen hakee voittoa Futurasta – äidit ilmaiseksi sisään!

Viime ottelussa voittojen tielle palannut Kiffen tavoittelee täyttä pistepottia, kun Bolliksen tekonurmelle saapuu sunnuntaina vieraaksi FC Futura. Äitienpäivän kunniaksi Kiffen tarjoaa otteluun ilmaisen sisäänpääsyn kaikille äideille.

“Hompalta” vahvaa suorittamista

Alkukauden isoimpiin yksittäisiin onnistujiin kuuluu Kiffeniin kesken viime kauden siirtynyt Aleksi Hollmén. “Hompalle” on kertynyt kolmesta Kakkosten ottelusta kasaan yksi maali ja kaksi maalisyöttöä.’

– Olen ehkä ollut oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Olen sijoittunut oikein ja sitten on tipahtanut pallo jalkaan, olen sitä kautta pystynyt auttamaan joukkuetta. Siihen olen tyytyväinen, ja sama jatkuu toivottavasti pitkin kautta.

Ensimmäisestä kolmesta ottelustaan Kiffen on voittanut kaksi ja hävinnyt yhden. Kuusi pistettä oikeuttavat mukavasti lohkon neljänteen tilaan. Joukkueella on voitto alla, kun JäPS/47 kaatui Järvenpäässä 1-0.

– Ihan hyvin on lähtenyt. Jotenkin se Reipas-ottelu toi uskoa heti alkuun. Hyvä voitto Lahdesta, ja sitten oli yksi todella haastava Atlantis Akatemia -matsi siinä. JäPS/47-ottelu olikin sitten taas ihan hyvä tasonnosto. Kuusi pinnaa kolmesta ottelusta, kai se ihan kohtalainen alku on, Homppa summaa.

– Pääasia on se, että voitetaan matseja. JäPS/47-peli oli pitkään tasaista pyörimistä, mutta saimme sen yhden maalin kairattua. Jokaisella osa-alueella on hyviä juttuja. Kaikkea pitää kuitenkin kehittää. Meillä ei ole täysin selviä heikkouksia tai vahvuuksia, mutta kun menemme kollektiivisesti eteenpäin, pystymme parantamaan.

Futura oli viime kaudella Kiffenille painajaismainen vastustaja. Porvoolaiset veivät voiton molemmista kohtaamisista, vaikka etenkin kotiotteluaan Kiffen hallitsi selvästi. Hurmurien tuhlailun ja Futuran tehokkuuden myötä pisteet kuitenkin karkasivat tylyllä tavalla Itä-Uudellemaalle.

– Kyllä se tuo vähän extralatausta. Kotimatsi ei viimeksi päättynyt toivotulla tavalla. Se on ihan varmasti kaikilla viime kaudella pelanneilla takaraivossa.

– Väitän, että joukkueemme on taitotasoltaan sen verran vahva, ettei meidän kannata mahdottoman paljon miettiä vastustajaa, vaan pelata omalla tavallamme ja ottaa sillä tavalla pisteet kotiin.

Mäkinen ottanut isoja kehitysaskeleita

Nuori laitapuolustaja Arttu Mäkinen on esiintynyt alkukaudesta hyvin. Mäkinen on tehnyt paljon nousuja pallon kanssa ja luonut paikkoja hyökkääjille.

Mäkinen ei ole täysin tyytyväinen joukkueen alkukauteen, vaikka hyviäkin merkkejä on ollut.

– Vähän kehnosti on alkanut, olisimme voineet voittaa kaikki pelit. Ei ole vielä onnistunut. Kaikkia asioita pitää parantaa.

Arttu Mäkinen loi jatkuvasti vaaraa Järvenpäässä.

Futura on aloittanut kautensa neljästä ottelusta kaivetulla neljällä pisteellä, jotka oikeuttavat sarjan seitsemänteen tilaan. Edellisessä ottelussa joukkue koki niukan 0-1-kotitappion sarjakärki Grankulla IFK:lle. Joukkueen paras maalintekijä on kahdella osumallaan Matias Viitanen, joka iski maalin Kiffeniä vastaan viime syksynä. Kiffenin kannattajille lämpimämpiä muistoja tuo Mustia Hurmureita yhden kauden edustanut juonikas laitapuolustaja Kasper Eriksson.

– Viime kaudella hävisimme Futuralle aika reilusti. Nyt pitää pelata paremmin. Pitää pelata vahvaa joukkuepeliä, samanlaista kuin JäPSiä vastaan, mutta vielä parempaa. Kyllä se sillä hoituu, Mäkinen luottaa.

Mutseille vapaa pääsy

Kiffen – FC Futura sunnuntaina 12.5. klo 16.00 Bolliksen tekonurmella (Pallokenttä 1).

Liput ennakkoon verkkokaupasta tai portilta 10 € (erityisryhmät 5 €). Maksutapoina käteinen, kortti ja MobilePay. Sisäänkäynti tapahtuu Bolt Areenan päästä, Paavo Nurmen tien puoleinen portti on suljettuna koko ottelun ajan.

Äitienpäivän kunniaksi Kiffen tarjoaa otteluun ilmaisen sisäänpääsyn kaikille äideille!

Bolliksen kahvio palvelee ottelutapahtuman ajan. Tarjolla mm. kahvia, limua, Chef Sepon leivonnaisia, Wotkinsin makkaroita ja Kiffenin fanituotteita.

Aleksi Hollmén toivottaa kaikki tervetulleiksi viettämään sunnuntai-iltapäivää Bollikselle.

– Äitienpäiväkahvit alkuun ja sen jälkeen Bollikselle katsomaan laatufudista. Taitaa olla luvassa hyvää säätäkin. Mutsitkin pääsevät ilmaiseksi sisään, mikä olisikaan sitä parempi tapa viettää perheen kanssa laatuaikaa!

Nähdään Bolliksella!