Kiffen hakee voittoa KäPan vieraana

Suomen Cupin viidennellä kierroksella kirvelevän tappion HJS:lle kokenut Kiffen pyrkii palaamaan voittokantaan maanantaina Käpylän Pallon vieraana. Ottelu KäPa Campuksella alkaa klo 18.30.

Kiffenin 12.3. alkanut ja yhdeksän ottelua kestänyt tappioton putki katkesi HJS:n vieraana viime keskiviikkona. Samalla joukkueen tämänvuotinen urakka Suomen Cupissa tuli päätökseensä. Mustilla Hurmureilla on nyt alla kolme ottelua ilman voittoa, mutta toisaalta Kakkosessa joukkue ei ole hävinnyt vielä kertaakaan.

Pyry Korhonen lähtee otteluun luottavaisena. Tarkoitus on palauttaa joukkue jälleen voittojen tielle.

– Totta kai pyritään pitämään tappiotonta putkea Kakkosessa yllä. Hyvillä fiiliksillä lähdetään vääntämään KäPaa vastaan. Viime syksynä haettiin hyvä tulos Käpylästä, ja Cupissakin voitimme heidät siellä. En näe mitään syytä, miksemme voittaisi KäPaa maanantaina. Parit kolmet hyvät treenit tähän alle, levätään viikonloppu ja maanantaina uudella virralla messiin.

Joukkueen terveystilanne on hyvä. Alkukauden sivussa ollut Valtteri Lohi pelasi avausminuuttinsa Hämeenlinnassa. Sen sijaan Liam Lokake on varmasti poissa, maalivahti Martin Kellan varusmiespalvelus jatkuu ja Dominic Savolaisen pelaaminen on vielä epävarmaa.

KäPa tullut enemmän kuin tutuksi

Kiffen ja KäPa ovat viimeisen kahden kauden aikana kohdanneet toisensa peräti viidesti. Tällä kaudella pelattiin ensin Winterliigassa harjoituspeli, jonka KäPa voitti 3-2. Suomen Cupin ottelussa käpyläläisten kotikentällä Kiffen otti kuitenkin maukkaan revanssin rankkareiden jälkeen.

Tämän kauden Kakkosessa KäPa on esiintynyt vaihtelevin tuloksin. Joukkue löytyy sarjataulukon viidenneltä sijalta ja on heikomman maalieron turvin pykälän verran Kiffenin alapuolella.

Joukkueen pelaajista kiffeniläisille tutuin lienee puolustaja Ilmari Lappalainen, joka edusti kaksi edellistä kautta Mustia Hurmureita mutta palasi täksi kaudeksi kasvattajaseuraansa. Kiffenissä maalintekijätilastojen ulkopuolelle jäänyt “Immu” on osunut tämän kauden Kakkosessa jo kahdesti, viimeksi edellisessä ottelussa LaPaa vastaan syntyi ottelun ainoa maali. Joukkueen paras maalintekijä on kuitenkin kolmella osumallaan Iiro Kärsämä, jonka vainun sai tuntea myös Kiffen edellisessä kohtaamisessa Suomen Cupissa.

Livestriimi tarjolla

Kiffen TV testailee huomenna livestriimituotantoa ja ottelu on katsottavissa InStat.tv-palvelussa ilmaiseksi. Klikkaa tästä ja rekisteröidy käyttäjäksi. Rekisteröityminen vaatii vahvistuksen sähköpostiin tulevaa linkkiä klikkaamalla.