FC Kiffen ja Commu yhteistyöhön

Oletko halunnut tehdä hyvää, mutta et tiennyt miten tai missä? Entä kun et saanut viimeksi apua ongelmaasi, millainen fiilis jäi? Kynnys pyytää ja antaa apua arjen ongelmatilanteissa lähialueen ihmisiltä ja organisaatioilta on edelleen liian korkea. Commu on uusi mobiilisovellus, jossa voit pyytää, antaa ja vaihtaa apua lähialueellasi. FC Kiffen lähtee kehittämään sovellusta yhteistyössä Commun tiimin kanssa.

Miten urheiluseurat ja yhdistykset voivat löytää uusia vapaaehtoisia?

Kynnys osallistua seuratoimintaan ulkopuolisena on korkea. Tämä tekee uusien vapaaehtoisten löytämisen vaikeaksi. Commu yhdistää auttajan ja avun tarvitsijan maksuttomassa mobiilisovelluksessa.

– Kuulin Commusta keväällä ja heidän konseptinsa herätti mielenkiintomme. Monilla urheiluseuroilla on haasteita saada uusia ihmisiä mukaan seuraorganisaatioon ja uskomme, että Commun avulla voimme löytää sellaisia asiakaspintoja, joita emme tavoita meidän normaaleilla viestintäkanavilla. Toivomme tietenkin, että saamme Commun kautta tavoitetuista ihmisistä edes muutaman liittymään seuraorganisaatioomme jossakin muodossa, FC Kiffenin toiminnanjohtaja Janne Wikman kommentoi.

FC Kiffeniltä Commun tiimi saa arvokasta tietoa, millaisia ongelmia urheiluseurat kohtaavat päivittäin sekä palautetta sovelluksen kehittämisen tueksi. Yksi sovelluksen kehittäjistä on 27-vuotias Sami Ekmark.

– Haluamme kannustaa naapurustoja yhteisöllisyyteen tekemällä auttamisesta ja avun pyytämisestä mahdollisimman helppoa. Commun avulla Kiffen tekee toiminnastaan helpommin lähestyttävää ja tätä kautta lisää yhteiskunnallista vaikuttamista syrjäytymisen ehkäisemiseksi, Sami kertoo.

FC Kiffen tarjoaa Commun käyttäjille mahdollisuuksia tutustua urheiluseuran toimintaan myös tarjoamalla sovelluksessa maksuttomia ottelulippuja.

– Tämä on iso kädenojennus meidän käyttäjillemme ja varmasti kannustaa laittamaan hyvän kiertämään! Sami kiittää.

FC Kiffen pyytää apuasi Commussa. Lataa Commu maksutta Google Play -kaupasta ja App Storesta!

Aloita keskustelu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *