Kiffen-KäPa pääsylippu

Kiffen ja KäPa kohtaavat derbyssä Bolliksella

Kiffen pelaa toisen kotiottelunsa putkeen sunnuntaina 1. elokuuta, kun vieraaksi Bollikselle saapuu toinen mustanpuhuva helsinkiläisryhmä, Käpylän Pallo. Kyseessä on Kiffenin kohdalla tämän kauden ensimmäinen Helsingin paikallisottelu.

Vaikean alkukauden jälkeen Kiffen on saanut käännettyä kelkkaansa. Tällä hetkellä Mustilla Hurmureilla on allaan kolmen ottelun tappioton putki, joiden ansiosta joukkue on noussut putoamisviivan paremmalle puolelle. Edellisessä ottelussa PEPOa vastaan kolmas peräkkäinen voitto muuttui tasapeliksi kirvelevästi lisäajan kuudennella minuutilla.

Viime ottelussa paluun kentille teki alkukauden poissaolon jälkeen puolustava keskikenttäpelaaja Riku Heinonen. Vaikka pahin poissaolotilanne alkaa olla jo takana, sunnuntain ottelusta on edelleen sivussa useita tärkeitä pelimiehiä. Esimerkiksi Kiffenin keskikentän Rasmus Ruismäeltä jää derby väliin varoitustilin täyttymisen vuoksi.

Kauden maalihanansa PEPOa vastaan avannut Mauricio Hopsu lähtee derbyyn reippain mielin.

– Odotan innolla paikallismatsia. Siitä tulee varmasti tiukka ja mielenkiintoinen matsi hyvävireistä KäPaa vastaan. Ensimmäisen kotipelin “jännitys” on nyt karistettu, ja Kiffenin on aika näyttää, ettei pisteitä saa helpolla Bollikselta. Toivottavasti saadaan hyvä kannatus taakse! Tervetuloa näytökseen! Hopsu toivottaa.

Myös Ossi Virran luotsaama KäPa on ollut viime aikoina hyvässä vireessä, ja monien papereissa lohkon mustaksi hevoseksi nostettu käpyläläisryhmä löytyy sarjan viidenneltä tilalta. Kahdessa edellisessä ottelussaan joukkue voitti kahdesti PKKU:n. Joukkueen hyökkääjä Brian Mansaray on tehnyt komeat viisi maalia, mukaan mahtuu hattutemppu Mikkelin Pallo-Kissoja vastaan.

Ottelu alkaa Töölön pallokentällä klo 18.30. Kentän kahvio/kioski tarjoaa Wotkinsin grillimakkaroita sekä muuta pientä purtavaa ja juotavaa, Kiffenin fanituotteita unohtamatta. Myös uusi Rost&CO:n Reilun kaupan Kiffen-luomukahvi on saapunut myyntiin. Sitä on saatavana myös 250-gramman tyylikkäänä pakettina 10,90 euron hintaan niin paikan päältä kuin Kiffenin verkkokaupastakin.

Liput paikan päältä:
Aikuiset = 8 €
Lapset, opiskelijat, eläkeläiset ja jäsenet = 5 €

Aloita keskustelu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *