Kiffen Kickers -kesäfutisleiri lapsille

Perinteinen, vuonna 1908 perustettu helsinkiläinen jalkapalloseura Kiffen järjestää kesäfutisleirin 4–11-vuotiaille lapsille. Leiri toteutetaan Töölön pallokentällä kesäkuun toisella kesälomaviikolla 14.–18.6.2021.

Kiffenin kesäfutis on suunnattu kaikille jalkapallosta kiinnostuneille lapsille, jotka ovat syntyneet vuonna 2010 tai myöhemmin. Leirillä opetetaan jalkapallon perustaitoja, kuten syöttelyä ja pallonkäsittelyä, maalintekoa unohtamatta. Laadukkaasta opetuksesta vastaavat FC Kiffenin kakkosdivisioonassa pelaavan edustusjoukkueen pelaajat ja valmennus, etunenässä Daniel Stevens, joka on valmentamisen UEFA A -kandidaatti. Opetus toteutetaan ainakin suomeksi ja englanniksi.

Kesäfutisleirin hinta on 99,00 € kun ilmoittaudut 21. toukokuuta mennessä!. Hintaan kuuluu neljä päivittäistä tuntia jalkapalloa ja mukavaa yhdessäoloa (sisältäen pienen ruokatauon), laadukasta opetusta, vakuutus sekä Kiffen-logoilla varustettu salireppu ja tekninen t-paita. Lisäksi osallistujat saavat perhelipun (2 aikuista ja lapset) Kiffenin edustusjoukkueen kotiotteluun.

Tervetuloa mukaan iloiselle leirille! Ilmoittautumaan pääset tästä.

 

Aloita keskustelu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *