Kiffen matkaa PeKan vieraaksi – “Lähdetään voittamaan”

Kahden peräkkäisen kotiottelun jälkeen Kiffen siirtyy taas tien päälle, kun joukkueen bussi suuntaa sunnuntaina 8.8. Kotkaan Peli-Karhujen vieraaksi. Ottelu alkaa Arto Tolsa Areenalla klo 18.30.

Kymenlaakson rannikolla taistellaan tärkeistä pisteistä. Joukkueet ovat tätä kirjoittaessa peräkkäin sijoilla 8 ja 9, eli voitolla joukkueet vankistaisivat asetelmiaan pois putoamisviivan tuntumasta. Kaiken lisäksi joukkueet kohtaavat lähes heti perään uudelleen keskiviikkona Bolliksella.

Kiffen pelasi kolme peräkkäistä tappiotonta ottelua, kunnes KäPa katkaisi lennon tylyin 1-4-lukemin Bolliksella. Joukkueella on joitakin poissaoloja, esimerkiksi Pyry Korhosen viime ottelussa saaman suoran punaisen tuoma kahden ottelun pelikielto on paha menetys Hurmureille. Sen sijaan keskikentän raataja Rasmus Ruismäki on oman pelikieltonsa lusinut ja palaa kokoonpanoon yhdessä muutaman muun viime pelistä poissa olleen Mustan Hurmurin kanssa.

Sarjanousija PeKa on esittänyt kauden aikana mukiinmeneviä otteita. Viimeisestä viidestä ottelustaan se on hävinnyt vain yhden, ja on onnistunut kuromaan eroa putoamisviivaan. Kotonaan PeKa on hävinnyt vain yhden pelin, senkin sarjakärki JäPS:lle tasaisten vaiheiden jälkeen 1-2. Joukkueella on yhteistyösopimus Veikkausliigan KTP:n kanssa, joten mielenkiintoista on nähdä, kuinka paljon joukkue saa siltä suunnalta vahvistuksia Kiffeniä vastaan. Tätä voi ennakoida tämän päivän Veikkausliiga-taiston KTP-HJK laannuttua.

Kauden kaksi ensimmäistä ottelua sivusta seurannut puolustaja Ilmari Lappalainen valmistautuu Kotkan reissuun luottavaisena.

– Ihan hyvillä fiiliksillä Kotkaan. Vaikka nyt tulikin tappio KäPaa vastaan, niin treeneissä on kuitenkin ollut hyvä meininki. Lähdetään voittamaan. Varmaankin tulee hyvä joukkue vastaan, tiukka peli on tulossa, Lappalainen uskoo.

Armeijan harmaista hiljattain siviiliin palannut Lappalainen joutui jättämään Kiffenin kaksi ensimmäistä ottelua väliin, mutta pienestä tuntuman puutteesta huolimatta hän on koko ajan päässyt paremmin sisään mittelöihin.

– Ihan hyvältä on tuntunut pelaaminen. Koko ajan menee parempaan päin. Jalat eivät ole vielä aivan tikissä näin intin jälkeen, mutta kyllä ne siitä.

Ottelua voi etäkannattajien iloksi seurata myös Karpot-TV:n YouTube-kanavalla. Mutta eihän perinteikäs Arto Tolsa Areena niin kaukana Stadista ole, etteikö sinne voisi omalla kyydilläkin suunnata.

Kiffenin vieraspelimatkan Kotkaan tarjoaa yhteistyökumppanimme Kultajousi.

Kultajousi

Aloita keskustelu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *