Kiffen matkustaa Mikkeliin

Mustat Hurmurit palaavat yli kolmen viikon tauon jälkeen pelikentille lauantaina Mikkelissä, jossa Kiffeniä isännöi Mikkelin Pallo-Kissat klo 17.00 alkaen. Paikallinen urheilupuisto on perinteisesti ollut paha paikka vierailijoille, joten pistetilin kartuttamiseksi Kiffeniltä vaaditaan täyttä päivätyötä.

Kiffen otti edellisessä ottelussaan avauspisteensä, kun kärkijoukkueisiin lukeutuva PEPO kaatui Lappeenrannassa Cheikh Touren osuman ja huipputiiviin puolustustaistelun ansiosta 0-1. Kolme ensimmäistä otteluaan hävinnyt ja vaikeasta loukkaantumistilanteesta kärsinyt hurmurilauma sai vihdoin kaivattuja onnistumisia tililleen. Joukkue on edelleen sarjan jumbona, mutta matkaa putoamisviivan paremmalle puolelle on vain maalieron verran, ja lisäksi Kiffenillä on vähemmän pelejä pelattuna.

MiPK on kuudesta ottelusta keräämillään seitsemällä pisteellä sarjan kahdeksannella sijalla. Korona-altistumisen vuoksi mikkeliläiset eivät hekään ole pelanneet muutamaan viikkoon. Edellisessä ottelussaan Kissat hävisivät Helsingissä KäPalle 0-5, ja sitä edellisessä pelissä JäPS:n vieraana Mikkelin punaiset hyytyivät lisäajalla 2-2-tasapeliin.

Viime kaudella joukkueet kohtasivat kertaalleen heti juhannuksen jälkeen. Silloin Kiffen haki “Urskista” tyylipuhtaan 3-0-vierasvoiton Samuli Heiskan hattutempun myötä. Lauantain ottelu tulee kuitenkin liian aikaisin, jotta Heiska ehtisi päästä pelikuntoon loukkaantumisen jäljiltä. Lisäksi muutama muukin pelaaja jää pois erinäisten syiden vuoksi. Sen sijaan pelikieltonsa kärsinyt Misael Rearte on taas käytettävissä.

Kiffenin vieraspelimatkan Mikkeliin tarjoaa yhteistyökumppanimme Kultajousi

Kultajousi

 

 

Aloita keskustelu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *